Ne zaman bilgisayar toplanmalı?

Bütçe
10k
Hocam peki işlemci ,anakart,ram,ssd gibi bileşenler de indirime giriyor mu gaming gecelerinde
 
Hocam peki işlemci ,anakart,ram,ssd gibi bileşenler de indirime giriyor mu gaming gecelerinde

evet tabikide şans işi ama misal sen hyperx ram dusunuosundur sansına aynı ozellıkte farklı bı markanın ramı cıkabılır yada şanslıysan ıstedıgın ram cıkmıs olur mutlaaka denk getirirsin ve ben ssıstemdekı tum parcaların aramalarını kaydettım hergun bı defa bakıorum orada ındırıme gıren olursa alıorum bu sekılde ana kart ve ıslemcıyı aldım dıgerlerı ıcın beklıorm
 
Dolar 1.85 olduğu zaman. Şuan uyguna bulursan aldın aldın kafasındayım ben malum serbest piyasa ekran kartı fiyatlarını çokda düşürmez.
 
PC toplamak için en ama en uygun zaman bu zaman. Çip krizi falan bitene kadar dolar 10'u da11'i de geçer. Toplayabiliyorsan topla.
 
Bütçe var ise ertelemeden toplamak gerekir diye düşünüyorum. Bu işin sonu yok. Fiyatlar düşer mi, stok ne zaman gelir, yok şu modeli beklemeli miyim, yok şu çıkınca mı alsam falan vs. Sonu yok. Spesifik olarak kampanya olursa takip edilir veya beklenir tabi o başka. Ayrıca şöyle bir yanılgı var dolar kuru düştüğünde bile fiyatlar yine ucuzlamış olmaz. Zaten mesele doların yüksek olması değil Türk lirasının değerinin düşük olmasıdır dolar karşısında. Yani Türk lirasının değeri artsa bile mevcut piyasada ona göre fiyat endeksi olur ve yine fiyat yüksek olur. Çok fazla teknik konulara girmek istemiyorum şimdi kafa şişmesin. Mesele burada toplumda yaşayan bireyin alım gücü. Şöyle eski videolara "ekran kartı fiyatları yine el yakıyor" denmiş hep. Son tahlilde o an mevcut bütçe imkan varsa alacaksın geçeceksin. Şimdiden hayırlısı olsun.
 
Sağolun, peki ben bu indirimleri nasıl takip edeceğim telefondan zor oluyor.
 
Hocam şuan PC toplamayı tavsiye etmem zaten toplasanız bile 2 yıl bile götürmez. Korona virüs bitince biraz rahatlama olabilir.
Hocam stok geldiğinde satamama ihtimali var ve günümüz oyunlarını karşılamayacak bir PC toplar.
 
Hocam bu zamanda toplarsa 5000 tl ye günümüz oyunları için kötü bir pc toplar ve Korona virüs bitince krizde düşüş olma olasılığı var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…