Neden 32 inç 4K IPS 60Hz monitör yok?

umutçıtaks

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 4K IPS 32 inç ve 144Hz olan aşırı pahalı modeller var. Ancak o kadar bütçem yok ve derdim Hz değil IPS ve 4K ayrıca 32 inç olması öneriniz var mı? Ben bulamadım da.

Arkadaşlar 4K IPS 32 inç ve 144Hz olan aşırı pahalı modeller var. Ancak o kadar bütçem yok ve derdim Hz değil IPS ve 4K ayrıca 32 inç olması öneriniz var mı? Ben bulamadım da.
Hocam nedeni 4k çözünürlükte 60fps den fazla almak çok imkansız. Ama rtx 4090 alabilen adam monitörüde en güzelini alır o yüzden çok pahalılar galiba.

Nasıl yok? 4K-IPS ve 32 inç. Monitör Fiyatları - Epey buyurun bakın. Doğru araştırma yapamadınız sanırsam.

O Pro ekranları 30k ekran alacak param olsa 144Hz IPS 4K ekran var 20k ya dalga mı geçiyorsun? Grafiker değilim sadece IPS ekran uygun fiyatlı monitör bakıyorum. 32 inç4k 10k civarı hiç model yok ancak 28inçte çok güzel modeller var o yüzden sormuştum...

Son düzenleyen: Moderatör:
O Pro ekranları 30k ekran alacak param olsa 144Hz IPS 4K ekran var 20k ya dalga mı geçiyorsun? Grafiker değilim sadece IPS ekran uygun fiyatlı monitör bakıyorum. 32 inç4k 10k civarı hiç model yok ancak 28inçte çok güzel modeller var o yüzden sormuştum...

Çok zekisin diyeceğine bütçe belirt.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı