VykeTheGolden
Kilopat
Eki Görüntüle 1227102
Sorduğum soru başlıktaki gibi: Neden? Savaşın başından beri sovyetleri birçok kez kuşatarak milyonları öldürmüş olan bir devlet stalingrad savaşında sadece 333 bin kayıp vererek nasıl yıkılır?
Eki Görüntüle 1227102
Sorduğum soru başlıktaki gibi: Neden? Savaşın başından beri sovyetleri birçok kez kuşatarak milyonları öldürmüş olan bir devlet stalingrad savaşında sadece 333 bin kayıp vererek nasıl yıkılır?
Yusuf kayaalp onu troll olarak söylüyor. Hitler aptal değil. Stalin de aptal değil. 2 side acımasız fakat ikisi de savaşı biliyorlar. Stalin Amerika'nın gidişini gördüğü için savaştan çekilmiyor. Hitler'de mecburen saldırıyor. Çünkü batı çok hızlı bir şekilde ilerliyor. 1943 de Fransa almanlarınken 1944 de Amerika alman sınırına geliyor.
Bunlar hep TF 2 oynamamaktanAlmanya geri çekilmeye başladığında Batı, Afrika ve Doğu'da savaşıyordu. Tüm kaynaklarını SSCB'ye yönlendirseydi alabilirdi, ayrıca War Thunder oynamıyorlar, tanktan daha önemli detaylar bulunmakta.
KSK'nın aklı başına gelir umarım. Ben Alman olsam utanırdım.Cünkü Ingiltere ve Amerikayi karsisina alan bir ülke savasta uzun kalamaz. SImdi bile bakin Almanyada onlarca Amerikan üssü var hatta 3 hafta önce birisinde kaldim 2 gün boyunca. Almanyada asker yok denecek kadar az olanlar da tamamen temsili görev yapiyor. Almanyayi Amerika koruyor.
Cünkü İngiltere ve Amerika'yi karsisina alan bir ülke savasta uzun kalamaz. Sımdi bile bakin Almanya'da onlarca Amerikan üssü var hatta 3 hafta önce birisinde kaldim 2 gün boyunca. Almanya'da asker yok denecek kadar az olanlar da tamamen temsili görev yapiyor. Almanya'yi Amerika koruyor.
Savası sovyetler kazandı, ameerika değil.
Niye biliyor musun sebebi şu. Amerika. İlk başlarda rahat rahat doğuya asker ve ekipman gönderebilirken 1943 de çıkartmayı yiyince Amerika tam güç yüklendi ve mecburen batıya asker çekmek zorunda kaldı. Bu da doğuyu zora soktu. Bazı yanlış taktikler ve kış da bunlara ekstra sebepler.
Olaya cok dar bakmissiniz, savas sonu pastayi kim yediyse o kazanmistir. Soveyetlerin kazandigi hiçbir şey yoktu gibi bir şey