Neden AMD kart almamalıyız?

• Konuyu başlatan rofl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 78
  • Görüntüleme 5.822
Nedense konu da AMD almakla ilgili arada kalanlarla alakası bulunan bir şey yok. Sonradan linç yememek için bir hareket gibi geldi.
Ben herhangi bir marka lincinden niye korkayım? Hayatımı mı savunuyorum sanki
Yazının girişinde "Arkadaşlar pek bir inceleme gibi olmayacak ama Sosyal'de çok uzun süredir 5700XT mi şu mu bu mu diye karşılaştırma görüyorum." diye yazmıştım zaten.

Yarasız olmuş. AMD kartların şu anda sürücü harici bir sıkıntısı bulunmamakta. Bu sorunlarda yavaş yavaş çözülüyor zaten. Sürücü sorunu sadece AMD'de görülen bir sorunda değil NVIDIA tarafındada bu tür bir sorun olmuştu sonucunda hotfix sürümü yayınlanmıştı sonunda ama oluyor yani.
Fiyatına göre yüksek performans alıyorsun biraz çekeceksin yani.

Cidden AMD'nin sıkıntıları fazla ben uğraşmayı sevmediğim için kullanmıyorum. Paran azsa falan kullanılır bence.

Hocam bir bir çözdüler sorunları ayrıca bu fiyata alınabilecek en iyi performansı da veriyor. Birisi tutturmuş sorunlu devamı böyle geliyor.

Bütün AMD kartlar aynı değil bence biraz şans işi AMD tarafında ekran kartı olayı.
Ben 3 senedir RX 580 Armor 8 GB kullanıyorum 1 kere siyah ekran yedim.
Çıkan bütün sürücüleri direk kurarım otomatikde WHQL falan hiç beklemedim şu an bile AAA oyunları High medium arası oynatıyor.
Taraf tutmuyorum fan boy değilim.
Ama yuvarlarsan bir taraf AMD ekran kartları %70 kronik arızalıdır %30 şans işi umuyorum yeni serisinde bununda önüne geçer o zaman biraz daha piyasada ele gelen bir marka olur bu da bizim işimize yarar 2 adet yakın performanslı karta biri 1000 iken diğerine 3000 vermek hiç adil değil.

Her yerde yazılımsal sorun olduğunu söylüyoruz zaten. Artık döngü olmuş. Yazılımsal sorunların bol olduğu dışında objektif bir almamalıyız konusu görmedim.

Teşekkür ederim elinizdeki malın dünyanın en iyi mal olduğunu kanıtlamaya çalışmayarak düzgünce yorumladığınız için.

AMD kart kullanmayı 3 yılı geçti en son sürücü sorunları vardı. Eğer bu sorun çözüldüyse 6000 serisi iyi bir tercih olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…