Neden AMD kart almamalıyız?

• Konuyu başlatan rofl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 78
  • Görüntüleme 5.863
Evet aynen kardeşim AMD çok sorunlu. Mağarada kalmayın. AMD driver sorunu çözüyor merak etmeyin.
Aynen çözüyor kanka yeni aldığım RX580 8GB kart daha 3. günden bozuldu aynen ben bozdum hatta karta tekme falan attım.

Nasıl bozdun acaba hikayesini anlatır mısın?
Bozmadım kardeşim kartı taktım her şeyi yükledim. Kartı taktım oyunları yükledim bir girdim. Bütün oyunlarda 2 saat sonra siyah ekran verip yeniden başlatıyordu. Msi Afterburner ile test ettim sıcaklık değerleri gayet iyiydi. Ben de araştırdığımda benim gibi bu sorunu yaşayanları gördüm ve kartı daha ilk günden iade etme kararı aldım. Eğer bir oyun için her ay uğraşacaksam niye para veriyorum. Nvidia adamdır.

Sen sıkıntı yaşadın diye herkes sıkıntı yaşayacak anlama gelmiyor. Ufaktan driver değiştirmeyi deneyebilirdin.

Niye anlamak istediğiniz gibi anlaıyorsunuz arkadaş zaten yazmış bu yönlerden iyi bu yönleden kötü diye.

Bizim forum dışında AMD yüzünden ağlayan yok. Önceki kartım RX 570'di, bir sıfır daha atıp 5700'e geçtim hiç sıkıntısız oynuyorum. Sürücü yüzünden siyah ekran vs. de görmedim. Aynı kartın Nvidia tarafında muadili 5K ben 3.5K'ya aldım. Nvidia da bu kadar ucuz yapabiliyorsa kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…