Neden AMD kart almamalıyız?

• Konuyu başlatan rofl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 78
  • Görüntüleme 5.870
Niye anlamak istediğiniz gibi anlaıyorsunuz arkadaş zaten yazmış bu yönlerden iyi bu yönleden kötü diye.
Ona lafım yok?
Ben başlığın genelliğine takıldım bunu da belirttim.

Artılar yetirence belirgin değil, eksileri daha da ön plana çıkarmış ve başlığı da eksiler üzerine kurmuş.

Duyar kasmak için eleştirmişin beni.

Sen sıkıntı yaşadın diye herkes sıkıntı yaşayacak anlama gelmiyor. Ufaktan driver değiştirmeyi deneyebilirdin.
Evet hocam ben teknoloji özürlüsüyüm bilmiyorum öyle şeyleri. Tabi ki de denedim fakat aynı sorun devam etti 3 gün falan bu sorunla uğraştım. Ve ben hariç kaç tane forum sitesinde bu sıkıntıyı yaşayan insan vardı. Ve ben AMD'ye sövmedim bir şey yapmadım. Sadece sıkıntılarının Nvidia'ya oranla çok daha fazlası olmasını dile getirdim. Bu kadar sinirlenmeye gerek yok.

Sinirlenmedik merak etme. Denediğini nereden bileyim? Yazmamişsin. Her neyse yeni kartla mutluluklar dilerim reis.

Bence yine de alınıp kullanılır. Paranız neye yetiyorsa onu alın kardeşim . (AMD'yi ya da diğer markaları falan savunduğum yok ama bence mantıklı olan bu: Para neye yetiyorsa ve hangisi daha iyiyse onu almak.) Bütçe el verirse Nvidia almak daha mantıklı geliyor bana nedense ama AMD de kullanılır.

Eksiler üzerine kuracağım zaten, artıları için niye kurayım? Kullandım, yaşadım ve yazdım. Siz yaşamamış olabilir veya AMD'yi canı gönülden seviyor olabilirsiniz. Ben ne NVIDIA ne de AMD kullanıyorum artık.

Kime sorarsan sor benim AMD kart sevmediğimi ve bir 5600 XT kullanıcısı olarak önermediğimi bilir.

Mesela @360388 çok denk geldiğim bir arkadaşım. Ona sor bakalım hiç 5600 XT kullanıyor muyum sistem toplama bölümünde.

Şu ana kadar @PanzerTR’nin Navi 14 yongalı bir kart önerdiğini görmedim.

@Ali Pınar @fatihylmzz @Rashmore @Zurnadürüm @SideWinder @kem4li @Kerem00 @rofl ve bütüm Sosyal üyeleri, bazılarınız "tamam tamam inandık" diyecek olsalar bile yemin ederim ki yalan söylemiyorum. Az önce dalgınlığıma "Nvidia'nın ADAM AKILLI ÇALIŞAN sürücüsü yok" demek yerine sadece "Nvidia'nın sürücüsü yok" demişim ve bunu yanlış bilgi cezası ile fark ettim. Kendimden utandım resmen. Hepinizden kocaman özürlerimi dilerim. Önceki mesajımı dikkate almayınız.

@647624518

Adam akıllı çalışan sürücüsü yok demen de doğru değil. Linux sürümlerine sürücü kurmak, özellikle de grafik sürücüsünü, Windows'a kurmaktan daha fazla dikkat gerektiriyor. Bu AMD için de böyle Nvidia için de.

Birçok kişi CUDA ve makine öğrenmesi için Nvidia ekran kartlı sistemlerini, Windows yerine Linux ortamlarında çalıştırıyor. Düşün, CUDA'nın Linux ortamında Windows'tan daha iyi ve optimize çalıştığı oluyor, bunu ben kendim de deneyimledim.

Sadece, sürücüyü dikkatlice ve ne yaptığını bilerek kurmak gerekiyor. Bunun dışında, hem AMD hem de Nvidia söz konusu olduğunda, Linux dağıtımları için gamer odaklı sürücüler beklememeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…