suskunkedi
Hectopat
- Makaleler
- 3
Sevilmesinin nedeni pahalı olması çünkü ünlülere bak mesela telefondan anlıyorlar mı yok ama para bol bu yüzden bakıyorlar en pahalısı hangisi iPhone diyorlarki demek ki en iyisi bu onu alıyorlar sen hiç Android kullanan ünlü veya futbolcu gördün mü?
Prestijli bir marka olduğu için kullanıyorlar telefondan anlamadıkları için değil. Ayrıca profesyonel kullanıcıların çoğu da iPhone'a yöneliyor çünkü iş kısmında stabil olmayan bir cihaz kullanmak istemezsiniz.Sevilmesinin nedeni pahalı olması çünkü ünlülere bak mesela telefondan anlıyorlar mı yok ama para bol bu yüzden bakıyorlar en pahalısı hangisi iPhone diyorlarki demek ki en iyisi bu onu alıyorlar sen hiç Android kullanan ünlü veya futbolcu gördün mü?
Ben hiç bug falan yok demedim zaten IOS'in, diğer telefonlara göre daha iyi bir optimizasyonu var dedim çünkü diğer markalar Android'in içini o kadar gereksiz şeylerle dolduruyorlar ki, bir de kendi temalarını atıyorlar ve hepten berbat ediyorlar, Oneplus konusunda ben pek Youtuber'lara katılmıyorum çünkü Oneplus da yavaş yavaş telefonlarını bloatware ile doldurmaya başladı mesela artık bir Oneplus alırsanız içinde Facebook olacak diye biliyorum.
Neden IOS'in optimizasyonu daha iyi açıklayayım: Komple kendi temelleri üzerinde duran bir yazılım, içinde hiç bir gereksiz şey yok, Apple az telefon çıkardığı için güncelleme yayınlarken bütün telefonlara göre optimize edebiliyor.
Rog Phone 5'ten günlük kullanımda memnun musunuz?Yok siz dediniz diye demedim zaten, onu genel kanı olarak söyledim. OnePlus cihazlarda bloatware mi var? Verileri başka cihazdan aktaran ve başka cihaza aktaran bir yazılım var, foruma ulaştıran bir community yazılımı var, bunun dışında kendi yazılımı bilmiyorum ben. 3 sene kullandım daha yeni telefon değiştirdim.
Prestijli bir marka olduğu için kullanıyorlar telefondan anlamadıkları için değil. Ayrıca profesyonel kullanıcıların çoğu da IPhone'a yöneliyor çünkü iş kısmında stabil olmayan bir cihaz kullanmak istemezsiniz.
iPhonedo'nun haksız olduğu pek bir konu görmedim açıkçası. İsminden dolayı Apple fanı olarak anlaşılmasın yeri geldiğinde Apple'a da gömüyor fazlasıyla.Bu işin tepesini iPhonedo denilen bir editör çekiyor.
Geçen gün Mesut çevik bu USB eksikliği diye eleştirirken bu adam övmekten bitiremiyor.
iPhonedo'nun haksız olduğu pek bir konu görmedim açıkçası. İsminden dolayı Apple fanı olarak anlaşılmasın yeri geldiğinde Apple'a da gömüyor fazlasıyla.
@The10thDoctor S10e ile can çekişiyorum Android'te. Tabi Exynos işlemci sağ olsun. Ayrıca kıyaslama yaptığın telefonlar çok yanlış. Biri oyun telefonu diğeri günlük amiral gemisi. Telefonda uzun süre oyun oynayanlar Android kısmına yöneliyorlar haklı olarak. Büyük batarya ve ekran tazeleme hızının yüksek olması büyük artı oyuncular için.