Neden Apple'ın fanboyluğunu yapıyorlar?

Aslında sadece Apple markasını konu alarak Android kısmınında fanboyluğunu istemeden ya da isteyerek yapmış oluyorsun. Arkadaşım iPhone 7 Plus ilk çıktığı sene aldı hala aktif olarak kullanmakta.

6 sene Apple kullanıcısı oldum daha sonra Redmi Note 9 Pro'ya geçtim fakat 5 ay dayanabildim. iPhone 11'e geçme kararı aldım. Note 9 Pro'da uygulamalarda durduk yere sapıtmalar, çalışmayı durdurup programların kapanması, Instagram'da 1080p 60 FPS veya 4K 30 FPS video çeksende 480p gibi gözükmesi benimle uyuşmayan bir sürü şey vardı. Tercihler ve fanboyluk farklı şeylerdir.

Son olarak Apple kazık bir telefon değil. Kızmanız gereken kişi Apple değil, ülkenizdeki vergilendirme sistemi, satıcı kârı ve ekonomiye kızın. Apple ürünleri gelişmiş ülkelerde insanların rahatlıkla ulaşabildiği basit cihazlardır.
 
Mesela daha birkaç hafta önce iPhone XR ve iPhone 11 aldık hiçbir sorun yaşamıyoruz çok kaliteliler.
 
Sana demedim, seni desteklemek manasında. :D
Afedersin yanlış anlamışım 😃
Adamların seni kendi ekosistemleri içine çekmek için "ucuza" ürün satıp ileride tamir etme veya uygulama marketi veya ekstra aygıtlar gibi yollardan para kazanması dışında her şey doğru.

Açıkçası uygulama mağazalarındaki fiyatlandırma aynı, 10 yıllık iPhone hayatımda servise tek kuruş para ödemedim 3 kablolu kulaklık 4-5 kadar kablo değiştirdim ekstra aygıt olarak da saati ve kablosuz kulaklıkları fiyatının karşılığını veriyor memnunum ve markaya güveniyorum ki alıyorum Samsung'ta da saat ve kablosuz kulaklıklar benzer fiyatta.
 

Geri
Yukarı