Neden Apple'ın fanboyluğunu yapıyorlar?

Arkadaşın sizin gibi kompleksli ve kıskanç birini hayatından çıkarmadığı için gerçekten dediğiniz gibi becereksizmiş. Ne arkadaşmış be kaç sayfa verip veriştimişsin.
Vallahi yüzüne de söylüyorum beceriksiz olduğunu, az gelmedi yanıma ben aşık oldum diye. Evet, tavlayamadığı kızlar yüzünden çok kıskanıyorum onu.
 
Konu komik bir şekilde Apple'dan kız arkadaşa gelmiş :D

Tamam Apple'ın ürünleri pahalı olabilir fakat adamlar sattıkları cihazın arkasında duruyor. iPhone 6 ilk çıktığında almıştık şu an kullandığım Xiaomi Redmi 8'den daha iyi (2019 Ekim ayında çıktı bu arada.) Telefonun piyasasına gelecek olursak arkadaşlar az çok bahsetmişler onlarında dediği gibi.
 
iPhone 10 kullanıyorum 2017'den beri hayvan gibi telefon hala yağ gibi, 2 sene önce o zamanın en iyi Samsung telefonunu alan babam şu an lanet ediyor telefonu aşırı yavaşladı vs.
 
Vallahi yüzüne de söylüyorum beceriksiz olduğunu, az gelmedi yanıma ben aşık oldum diye. Evet, tavlayamadığı kızlar yüzünden çok kıskanıyorum onu.
Peki ama siz yinede kedinin ulaşamadığı ciğer misali karalamayı, sözde kıskanmıyorum desenizde haseti bıraksanız iyi olur. Bu arada 30-40 kızla çıktığınız için tebrik ederim çok mühim iş başarmışsınız(!). Sizin tabirle çok becerikli birisiniz nazar değmesin.
 
Peki ama siz yine de kedinin ulaşamadığı ciğer misali karalamayı, sözde kıskanmıyorum desenizde haseti bıraksanız iyi olur. Bu arada 30-40 kızla çıktığınız için tebrik ederim çok mühim iş başarmışsınız(!). Sizin tabirle çok becerikli birisiniz nazar değmesin.

Karalanmayı hak eden varsa karalarım. Sırf cahilliği yüzünden iyi olmayan bir şeyi iyi diye satmaya çalışan olursa karalarım dilim sivridir benim. Ömrüm boyunca saçmalıklara karşı kendimi geride tutmadım tutmam. Bir şey iyidir veya kötüdür kazıklanmaktır veya değildir, bunu fanboyluğunla değiştiremezsin.
 
Menü tasarımı vb. harika oluyor. 7. tabletede bir şey olursa iPadOS’a geçerim direk. Ama asla fanboyu olmam.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı