Neden aşk konuları çok tutuyor?

Komik olmasından ziyade insanların zaten bu durumu paylaşacak arkadaşı yok. Ailesi ile konuşulması gerekilen durumlar burda tartışılıyor konu sahiplerine sesleniyorum. "Aileniz ile dertleşin onlar sizler için en iyi ilaçtır" (bu sözü şuan kendim uydurdum baya iyi demişim).
 
Komik olmasından ziyade insanların zaten bu durumu paylaşacak arkadaşı yok. Ailesi ile konuşulması gerekilen durumlar burada tartışılıyor konu sahiplerine sesleniyorum. "aileniz ile dertleşin onlar sizler için en iyi ilaçtır" (bu sözü şu an kendim uydurdum bayağı iyi demişim).

İşte sonra foruma gelip aşk acısı çekiyorum diyorlar.
 
Komik olmasından ziyade insanların zaten bu durumu paylaşacak arkadaşı yok. Ailesi ile konuşulması gerekilen durumlar burada tartışılıyor konu sahiplerine sesleniyorum. "Aileniz ile dertleşin onlar sizler için en iyi ilaçtır" (bu sözü şu an kendim uydurdum bayağı iyi demişim).

Herkesin arası ailesiyle iyi olmayabilir. Veya kişiler bu tür olayları ailesini anlatmaktan korkuyor olabilir. Zira onları en iyi tanıyan onlardır.
 
O zaman prim yapmaktan farksız.
Ayrıca burası sırf benim mesajım çözüm mesajı olsun gibisinden bir yerde değil. İnsanlar bence iyi niyetinden yardım etmeli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı