AsjasFıdas1000
Hectopat
Bunun için hali hazırda Bize Ulaşın butonu mevcut sitenin en altında.
Edilen itirazların %99'u doğruluk teşkil etmeyeceği için bu tür bir şey gereksiz.
Bunun için hali hazırda Bize Ulaşın butonu mevcut sitenin en altında.
Bu buton tamamen hayali bir buton. Yaklaşık 20 kere kullanmama rağmen 3 yıllık bir süreçte 1 kere bile cevap alamadım. Şahsi fikrimce sadece arkasına saklanılan aslında atılan mesajların büyük bir boşluğa gitti bir buton bu.Bunun için hali hazırda Bize Ulaşın butonu mevcut sitenin en altında.
Edilen itirazların %99'u doğruluk teşkil etmeyeceği için bu tür bir şey gereksiz.
Ben ordan durumu anlattım.Saka yaptigini varsayiyorum @NookumPie %100 haksiz sekilde cezalandirildigim halde Bize Ulasin bölümü bana yardimci olmadi simdi o sekmeye güvenmemizi bekleyemezsin.
Technopat'da üyelerin cezalari haksiz sekilde atilsa bile gördügüm kadariyla %90 geri dönüs olmuyor sikayetlere.
Sonradan kural degisikligine giderek bazi seyler affedilmez ama neyse. (Bknz: Steam profil linki paylasimi)
Anlatmaya calisiyorum ama anlasilmiyorum. Sanirim Türkcem az
Bu ileti sana ithafen yazilmamistir yanlis anlama. Seninle beraber yetkili kadrosunun tarafli kararlarina ithafen yazilmistir.
Seni seviyorum
Steam profil linki konusu o zamanlar hala askıda olduğu için ve bir karar almadığımız için herhangi bir işlem yapılmamıştı. Sizin konu açmanız vesile oldu ve bu konuya noktayı koyduk.Saka yaptigini varsayiyorum @NookumPie %100 haksiz sekilde cezalandirildigim halde Bize Ulasin bölümü bana yardimci olmadi simdi o sekmeye güvenmemizi bekleyemezsin.
Technopat'da üyelerin cezalari haksiz sekilde atilsa bile gördügüm kadariyla %90 geri dönüs olmuyor sikayetlere.
Sonradan kural degisikligine giderek bazi seyler affedilmez ama neyse. (Bknz: Steam profil linki paylasimi)
Anlatmaya calisiyorum ama anlasilmiyorum. Sanirim Türkcem az
Bu ileti sana ithafen yazilmamistir yanlis anlama. Seninle beraber yetkili kadrosunun tarafli kararlarina ithafen yazilmistir.
Seni seviyorum
Gelen mesajlar değerlendiriliyor merak etmeyin. Sadece çok gerekli görülürse geri dönüş oluyor zaten.Bu buton tamamen hayali bir buton. Yaklaşık 20 kere kullanmama rağmen 3 yıllık bir süreçte 1 kere bile cevap alamadım. Şahsi fikrimce sadece arkasına saklanılan aslında atılan mesajların büyük bir boşluğa gitti bir buton bu.
Ben inanmıyorum değerlendirildiğine. Ben daha bize ulaşına başvurup da cevap almış adam görmedim, duymadım bilmiyorum.Steam profil linki konusu o zamanlar hala askıda olduğu için ve bir karar almadığımız için herhangi bir işlem yapılmamıştı. Sizin konu açmanız vesile oldu ve bu konuya noktayı koyduk.
Gelen mesajlar değerlendiriliyor merak etmeyin. Sadece çok gerekli görülürse geri dönüş oluyor zaten.
Efendim anlamadım? Bir cezayı 2. kere işlediğim halde 1 yıl ceza aldım. Bize ulaşından ulaşmaya çalıştım. 4 gün boyunca cevap alamadım. En son sinirlenip. Yeni hesap açtım ve yeni konu açtım. Sonuç mu? Cezam anında kaldırıldı.Bunun için hali hazırda Bize Ulaşın butonu mevcut sitenin en altında.