Neden bu kadar ödev var?

ünlem

Decapat
Arkadaşlar Python öğrenmek istiyorum. Ama derslerden vakit kalmıyor. Ne yapabilirim?
Bugünkü ödevlerim:

Ama bu gayet normal, 8. sınıfsınız ve hayatınızı değiştirebilecek bir sınava hazırlanıyorsunuz. Python'ı 9. sınıfa bırakabilirsiniz ama gireceğiniz sınavı erteleyemezsiniz. Derslerinize çalışın, vakit buldukça Python'a zaman ayırırsınız.

8. sınıfsın normal bu kadar ödev, önünüzde hayatınızı etkileyecek bir sınav var. Şimdi Python ile uğraşmayı bırakın sınavınıza çalışın iyi bir yer kazanırsanız 9. sınıfta çalışmak için yeteri kadar boş zamanınız olacak.

Vay be benimle aynı sınıf bir insan. Bize fazla ödev vermiyorlar, verseler de yapmıyorum onun yerine gidip yeni nesil soru çözüp konu anlatımı falan izliyorum, çok etkili oluyor. Tabi sana burada tavsiyem fen ve matematik ödevini yap. 72 Sayfa fasikül ne birader Hocanın akli dengesi yerinde mi milli eğitimden rapor falan alın bence.
Birde eba ödevlerini her zaman bitir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…