Neden bu kadar ödev var?

ünlem

Decapat
Arkadaşlar Python öğrenmek istiyorum. Ama derslerden vakit kalmıyor. Ne yapabilirim?
Bugünkü ödevlerim:

9. sınıfta boş zamanınız falan olmayacak, ona bir açıklık getirelim.

Enes Abi'nin de dediği gibi Pyhton öğrenmeyi geciktirebilirsiniz, ama sınavı geciktiremezsiniz.
Kişiden kişiye göre değişir. 9, 10 ve 11. sınıflarda boş vaktim oldu.

Arkadaşlar Python öğrenmek istiyorum. Ama derslerden vakit kalmıyor. Ne yapabilirim?
Arkadaşların da söylediği gibi, seneye ertelemek en mantıklı seçim olacaktır. Boş vakit buldukça ilgilenebilirsiniz tabii ki.

9 ve 10. sınıfta bol bol boş zamanım oldu. Merak etme gelecek yıllarda yeterince zamanın olacak. Ben 8. sınıfta çalışmadım pişmanım.

Ben sana söyleyeyim ödev falan bahane. Benim vaktinde bundan kat kat fazla ödevim vardı ve ülke çapında birkaç kez derece yaptım. İstiyorsan, vakit ayırıp yapabilirsin. Bahanelerle maalesef bir yere gelinmiyor.

Beraber yaptığım arkadaşım ülke birincisiyken ben de %0.84'lük dilime girdim ve son sınıfım.

Sana tavsiyem bir an önce başla. Benim kadar olmasa bile ufaktan ufaktan yapmaya çalış.

Zevkine verdiklerini düşünüyorum çünkü bu gibi zorlama ödevlerin verimi çok düşük oluyor çünkü yaparken bir yerden sonra sinirlenip 'Bu ne ulan böyle? ' dedikten sonra kalem ile kağıda vuruyorsun birden. Zaman kaybından öteye gitmez bir yerden sonra.

Bakın ödev verilmesin demiyorum ama çok ödev yarar değil, zarardır.

Sen 8. sınıf öğrencisisin bu arada, derslerini sakın ihmal etme. İleride pişman olmak istemezsin dostum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…