Çözüldü YouTube Neden çalışmıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

myasint9

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayardan YouTube açılıyor, videoya tıklayıp izlemek istediğim zaman video bir türlü yüklenmiyor. VPN denedim yine de çalışmadı, ayrıca telefondan da mobil veri ile deneyince açılmıyor, bu sorun sizde de oluyor mu?

Çözüm
Bilgisayardan YouTube açılıyor, videoya tıklayıp izlemek istediğim zaman video bir türlü yüklenmiyor. VPN denedim yine de çalışmadı, ayrıca telefondan da mobil veri ile deneyince açılmıyor, bu sorun sizde de oluyor mu?

Herkeste oluyor. Son gündemden sonra bant genişliğini kısıtladı bazı kişiler. VPN veya GoodbyeDPI yükleyin.
Yakında internetede erişim engeli gelecek gibi.

Bu insanlarla her şey olur yaşadığımız havaya bile el koyulucak o derece bir şey olduk artık yaşadığımız günlere sükredelim.

Parasını ödediğimiz hizmete hiç bir gerekçe göstermeden bildiri yayınlamadan yapıyorlar bunu. Aynısını 18 martta da yaptılar. Bugün de tüm Türkiye rezil olduğumuz maçı seyrederken il binasını ablukaya alıp, sonra da bant daralttılar. Bu millete daha ne kadar aptal muhamelesi yapılacak merak ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı