Neden Casper Alınmaz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Casper bilgisayarımı sıcaklığından işlemciyi monta edilen yerde ki cıvata yuvası yerinden çıkmış. Bu bile dayanamamış ısıya.. Şuan yapıştırdım öyle kullanıyorum. :D Bazen çay içerken Casper bilgisayarım üzerine koyuyorum soğumasın diye. :like:

Kardeşim bende senin gibi destekliyordum. Fakat 2012 bu yana çıkan Casper ürünlerde kalitesiz ürün ve hizmet veriyor. Benimkini geç kuzenimde aldı yeni çıkan Casper Nirvana ürününü şimdi ise ekran kartını güncelini yükleyemiyor ve Windows 10 takılmalar yapıyor. O da övüyordu benim PC seninkinden hızlı diye şimdi malını kötülüyor. Sende ileride anlarsın. ;) Eski forumlara bakarsan ne kadar övdüğümü görürsün. Amcamla aynı aldık bilgisayarı onunkiyle beraber ikimizinde ekran menteşeleri ve USB çalışmaz oldu. Ya onu anladık da neden hep aynı sorunları ?

CME Serisi laptop detected. Benimki daha garip. Bilgisayar Buz gibi ama kapanıp duruyor. Şuan kırık, bozuk olmayan kısmı kalmadı satıp iPad aldım.

Benim hiç olmadı ama sağdan soldan duyuyoruz kendisini. Duyduklarıma göre çok seveni varmış:cool:

O seveni değil Windows "Seveni" Olacak. Anladınmı? 7 Seven. :D

Casper tarzı hazır kasaların alınmamasının nedeni bu tür hazır bilgisayarlar işlemciyi i5 yapıp ekran kartını vasat bir model koyarlar. Örneğin işlemci i5 tir ekran kartı GT 630 4GB. Millet de oha be ekran kartına bak 4GB der alır. 2 hafta sonra bütün oyunları kasıyor diyip foruma konu açarlar. Sonra Recep Abi'yi çıldırtırlar. :D

Koyduğu işlemcide bir şeye yarasa koyuyorlar süper diye işlemcisi alev gibi yanıyor.

Bu bilgisayarı hatırladınız mı ? Bu zamanlarda Casper iyi iş başarıyordu.
1904_casper.jpg

Bizim tost makinesi bozuldu, tostu ısıtamadım.
Baktım olmayacak, açtım casper laptopu, internete girdim.
Tost kömüre döndü :D

Koyduğu işlemcide bir şeye yarasa koyuyorlar süper diye işlemcisi alev gibi yanıyor.

Bu bilgisayarı hatırladınız mı ? Bu zamanlarda Casper iyi iş başarıyordu.
Eki Görüntüle 105628

Evet işte tam bu zamanlarda Casper'ın yeni çıkardığı bir sistemi almıştım. 7 yıldır onu kullanıyordum. O zamanlar harikaydı gerçektende. Aşırı seri olmasını geçtim o zaman ki her oyunu kaldırıyordu ve ısınma sıkıntısı yoktu. Düşünebiliyor musunuz? Isınmayan bir Casper....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı