Neden Casper Alınmaz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an yanımda 2008'de alınmış bir Casper duruyor. Bilgisayar 75 dereceye geldiğinde anlıyor durumu. Fanlar yine yavaş yavaş kendinden emin bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Ben de hayretle izliyorum bu durumu.

Casper'in durumunu Casper kullananlar bilir, ben Casper kullanmadım, iyi ki de almamışım.

Kesinlikle o kadar sorun çıkardı ki bilgisayar donanımları hakkında çok bilgi edindim. Bir yandan da teşekkür ediyorum Casper' a (sadece bu konuda yoksa elemenları ekran kartını al abime 4GB ekran kartlı pc diye satış yapan firmayla işim olmaz).

Casper kullandığı anakartı değiştirirse ısınma problemini kaldırır. Ekran kartınıda koysa Casper bilgisayarı alınır. AsRock gibi bir anakartı olsa yine iyi. Benim eski bilgisayarda AsRock anakartı vardı hiç sıkıntısını görmedim 2005 -2006 yıllarında aldım halen daha kullanılıyor. Bu zamanda Casper almayın paranıza yazık olur. Eğer ben paramı kıyarım diyorsanız o sizin bileceğiniz..

Ben Foxconn anakart kullandım ısınmıyordu iyide kullanıyordum, ama 2 yıl sonra yandı nedense.

Casper alacaksınız doğrudan servisine gidip anakartını ve ekran kartını değiştirin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00