Neden Casper Alınmaz ?

Arkadaşlar Casper G800 hoşuma gitti sanki bunda sorun olmayacağını düşünüyorum. Fiyatı da pahalı kalın yapmışlar sağlam gibi duruyor. Bende Casper sevmem fakat özelliklerde fena değil GTX kullanmışlar. Şaşırdım gerçekten önceden işlemciye RAM'e abanıp ekran kartını ezik koyarlardı.

PEGATRON dandik "Çin" malıymış öyle mi ? Linkten bakın. Tayvan malı. Asus ile olan bağlantılarına da bakın. İngilizcesi olanlar bir okusun. @Recep Baltaş'ın haberi var mı ?

Pegatron - Wikipedia

Son düzenleme:
PEGATRON dandik "Çin" malıymış öyle mi ? Linkten bakın. Tayvan malı. Asus ile olan bağlantılarına da bakın. İngilizcesi olanlar bir okusun. @Recep Baltaş'ın haberi var mı ?

Pegatron - Wikipedia
Tabiki de var haberi. Bak kardeş 6 sene kullandım o anakartı. Ne SSD ne RAM ler aldım. Ne bir Bios nede başka bir güncellemesi var. Yahu daha sitesi bile yok.

Kimi kime savunuyor sen? Bu anakartı senelerce kullandım ben.

Tabiki de var haberi. Bak kardeş 6 sene kullandım o anakartı. Ne SSD ne RAM ler aldım. Ne bir Bios nede başka bir güncellemesi var. Yahu daha sitesi bile yok.

Kimi kime savunuyor sen? Bu anakartı senelerce kullandım ben.
Bu site ne ? BIOS güncellemesi nadiren veriyor olabilir. Ama "ASUS" ile yatırım ilişkileri var. Dandik diyemezsin. Bende 5 senedir kullanıyorum.

Pegatron corp. | Home

Bu site ne ? BIOS güncellemesi nadiren veriyor olabilir. Ama "ASUS" ile yatırım ilişkileri var. Dandik diyemezsin. Bende 5 senedir kullanıyorum.

Pegatron corp. | Home
Dandik derim kardeşim. Bios yoksa dandiktir. Nadiren bile vermiyorlar.

Bana gelip burada kaliteli - dandik anakartlardan bahsetme. Çocuk oyuncağı değil bu. Asus ile ortak olması onu birşey yapmaz.

Kaldı ki bu sitenin anakart ile uzaktan yakından alakası yok.

Sen neyi savunuyorsun? @Recep Baltaş şu konuya baksa iyi olur.

ASUS iyidir diyorsan, ASUS ile iş birliği yapmış bir firmaya dandik diyemezsin. O zaman akla şu gelir. ASUS'un dandik firmalarla işi ne ? Belki güncellemeyi Casper gibi firmalar talep etmiyor nereden biliyorsun ? Ben firma savunmuyorum bu arada. Gerçekleri konuşuyorum. Bilip bilmeden "Çin" malı diyorsun. Sitesi yok diyorsun. Araştırıp o zaman konuşacaksın.

Yahu tamam tamam. Belli ki Pegatron anakartın sıkıntısı hiç cekmemişsin. Yahu araştırmamış diyorsun da karşında çocuk mu görüyorsun?

Yani bu forumda kime sorsanız Pegatron kötü der.

Asus'la falan alakası yok bunun. Bir daha diyorum, işbirliği hiçbirşeyi değiştirmez.

Burayı keşfetmeden önce aldım Casper laptobumu. Pişman mıyım? Evet pişmanım. Ne adam akıllı driver güncellemesi kurabiliyorum, ne bios update var. Kısacası bir b*k yok. Akşam kapatırken bir şeyi olmayan alet sabah kalktığımda çöp oluyor bazen. Ama genede iyi kötü idare ediyor.

Yahu araştırmamış diyorsun da karşında çocuk mu görüyorsun?

Çocuk görmüyorum ama araştırmamışsın. Direk "Çin" malı dedin. Halbuki Tayvan malı.

Asus'la falan alakası yok bunun. Bir daha diyorum, işbirliği hiçbirşeyi değiştirmez.

Wikipedia den okumuyorsun galiba. PEGATRON, ASUS'un bir parçasıymış.

Casper sürücülerle ilgilenmiyor. Ama bu Casper'ın sorunu. PEGATRON kalitesiz bir anakart değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…