Neden Casper Alınmaz ?

Çocuk görmüyorum ama araştırmamışsın. Direk "Çin" malı dedin. Halbuki Tayvan malı.

Wikipedia den okumuyorsun galiba. PEGATRON, ASUS'un bir parçasıymış.

Casper sürücülerle ilgilenmiyor. Ama bu Casper'ın sorunu. PEGATRON kalitesiz bir anakart değil.
Belli ki Casper ve Pegatron kullanıyorsun. Ve memnun değilsin, bunu da kendine yediremiyorsun. Bu yüzden de Pegatronu savunuyorsun.

Bir daha diyorum, Pegatronu kötü günde görmemişsin, o yüzden fazla savunma. (y)

Eğer iyi bir marka olsaydı kitaplığımda süs olmak yerine iş yapar olurdu...

Casper sürücülerle ilgilenmiyor. Ama bu Casper'ın sorunu. PEGATRON kalitesiz bir anakart değil.

Sürücüler değil sıkıntı. Kalitesiz kasa malzemesi. Yetersiz soğutma. Dandik anakart. Sürücüleri parça üreticileri çıkartır.

Belli ki Casper ve Pegatron kullanıyorsun. Ve memnun değilsin, bunu da kendine yediremiyorsun. Bu yüzden de Pegatronu savunuyorsun.

Bir daha diyorum, Pegatronu kötü günde görmemişsin, o yüzden fazla savunma. (y)

Eğer iyi bir marka olsaydı kitaplığımda süs olmak yerine iş yapar olurdu...
Evet. Casper kullanıyorum. Ama yazılarımı okursan. Casper almayın diyorum. Neden mi ? Sürücülere önem vermiyor. PEGATRON, ASUS'un bir parçası. Araştırmadan bir firmayı kötülemeyin. O zaman ASUS'un anakartları da dandik öyle mi ?

Evet. Casper kullanıyorum. Ama yazılarımı okursan. Casper almayın diyorum. Neden mi ? Sürücülere önem vermiyor. PEGATRON, ASUS'un bir parçası. Araştırmadan bir firmayı kötülemeyin. O zaman ASUS'un anakartları da dandik öyle mi ?
Of of... Hala daha Asus ile Pegatronu bir tutuyorsun. Umarım bir RAM, bir Bios güncellemesi yapman gerekir de görürsün çaresizliğini.

Hala dediklerimi Asus da kalitesiz olarak yorumluyorsunuz.

Of of... Hala daha Asus ile Pegatronu bir tutuyorsun. Umarım bir RAM, bir Bios güncellemesi yapman gerekir de görürsün çaresizliğini.

Hala dediklerimi Asus da kalitesiz olarak yorumluyorsunuz.
Linkteki adımlarla BIOS güncellemesi yaptım. Hiçbir sıkıntı da olmadı. Ayrıca benim elimde belge var. PEGATRON'un ASUS'un bir parçası olduğuna dair. Senin elinde hangi belge var ? Hala dandik diyorsun ? Şartlanmış olarak bakıyorsun.

Casper Pegatron A15 BIOS Güncelleme Rehberi | Technopat Sosyal

Linkteki adımlarla BIOS güncellemesi yaptım. Hiçbir sıkıntı da olmadı. Ayrıca benim elimde belge var. PEGATRON'un ASUS'un bir parçası olduğuna dair. Senin elinde hangi belge var ? Hala dandik diyorsun ? Şartlanmış olarak bakıyorsun.

Casper Pegatron A15 BIOS Güncelleme Rehberi | Technopat Sosyal
6 senelik fatura ve anakartın fotoğraflarını atarım istersen. O dediğin 1 tane anakart için.

Asus'un bir parçası olması onu dandiklikten çıkarmaz... Bana inanmıyorsanız onlara soralım.

@Recep Baltaş @BERWAR @Asım Demir

Bunlara da şartlanmış demezsin umarım.

Bak yine söylüyorum. Belli ki HAYATINDA hiçbir zaman Pegatron anakart yüzünden zorda kalmamışsın. Çok emin konuşma o yüzden. Yeni RAM aldığında çalışmadığı zaman konu açarsın buraya.

Asus'un bir parçası olması onu dandiklikten çıkarmaz...

Gülünç oluyorsun. ASUS, kendine bağlı bir birimin o zaman dandik mal üretimine fırsat veriyor. Ortaya bu çıkıyor. Anlamak istemiyorsun.

Bak yine söylüyorum. Belli ki HAYATINDA hiçbir zaman Pegatron anakart yüzünden zorda kalmamışsın. Çok emin konuşma o yüzden. Yeni RAM aldığında çalışmadığı zaman konu açarsın buraya.

Ayrıca benim 3 sene önce 1333 Mhz olan RAM'im bozuldu. Garantiye gönderdim. 1600 Mhz olan RAM takmışlar. Hiç bir sorunda olmadı.

Bana inanmıyorsanız onlara soralım.

@Recep Baltaş @BERWAR @Asım Demir

Bunlara da şartlanmış demezsin umarım.

Belki PEGATRON için kötü demiyorlar. Casper'ın bazı konularda yetersiz olduğu için almayın diyorlar. Ya da araştırmamış olabilirler. İnsan değiller mi ? Her şeyi bilmek zorundalar mı ?

Gülünç oluyorsun. ASUS, kendine bağlı bir birimin o zaman dandik mal üretimine fırsat veriyor. Ortaya bu çıkıyor. Anlamak istemiyorsun.

Ayrıca benim 3 sene önce 1333 Mhz olan RAM'im bozuldu. Garantiye gönderdim. 1600 Mhz olan RAM takmışlar. Hiç bir sorunda olmadı.

Belki PEGATRON için kötü demiyorlar. Casper'ın bazı konularda yetersiz olduğu için almayın diyorlar. Ya da araştırmamış olabilirler. İnsan değiller mi ? Her şeyi bilmek zorundalar mı ?
Anlaşıldı. Yediremiyorsun kendine. Hayırlı günler kardeşim.

Biz hiçbirşey bilmiyoruz bir bilen sensin. Biz hiç Pegatron kullanmadık bir kullanan sensin. Casper normalde iyi ama biz kötülüyoruz.

Ben de aptalım, şartlamışım kendimi, mükemmel bir sistem kullanmama rağmen Pegatronu kötülüyorum...

Anlaşıldı. Yediremiyorsun kendine. Hayırlı günler kardeşim.

Biz hiçbirşey bilmiyoruz bir bilen sensin. Biz hiç Pegatron kullanmadık bir kullanan sensin. Casper normalde iyi ama biz kötülüyoruz.

Ben de aptalım, şartlamışım kendimi, mükemmel bir sistem kullanmama rağmen Pegatronu kötülüyorum...
Ben neyi yediremiyeceğim ? Ben Casper dan sürücüler dolayısıyla memnun değilim. Bende sizin gibi Casper alınmaz diyorum. Ben sana hiçbir şey bilmiyorsun demedim. Sadece bu konuyu araştırmamışsın. Delil gösteriyorum sana belge gösteriyorum. İnanmak istemiyorsun. Şartlanmış olarak bakıyorsun. Çünkü forumdaki herkes PEGATRON için kötü diyor. Herkes diyebilir ben belgeye, delile göre konuşuyorum.

Çünkü hep kalitesiz kasa kendi ürettiği bir anakart emin değilim bu konuda soyulan klavye tuşları ve soyulan Casper yazısı daha sayayımı ben 5 senedir lenovo kullanıyorum klavyesinin bir tuşu bile çıkmadı ve soyulmadı benim tuşların arasında boşluk var onun yok kalitesizlik akıyor her yerinden

Çünkü hep kalitesiz kasa kendi ürettiği bir anakart emin değilim bu konuda soyulan klavye tuşları ve soyulan Casper yazısı daha sayayımı ben 5 senedir lenovo kullanıyorum klavyesinin bir tuşu bile çıkmadı ve soyulmadı benim tuşların arasında boşluk var onun yok kalitesizlik akıyor her yerinden

Kuzenime ASUS'un yeni modellerinden bir Notebook aldık. Kasası kalitesiz duruyor. Babama HP Notebook aldım. Onunda kasası kalitesiz duruyor. Bu kasalar ABD, Avrupadan gerçek "C E" damgalı mı geliyor sanıyorsunuz ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı