Emre Kağan Kilopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2016 #121 SideWinder dedi: Casper'ın Gigabyte model anakartı modelleri var. Gayet de kaliteli anakart. Genişletmek için tıkla... Belki talep etmiştir
SideWinder dedi: Casper'ın Gigabyte model anakartı modelleri var. Gayet de kaliteli anakart. Genişletmek için tıkla... Belki talep etmiştir
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 6 Aralık 2016 #122 BERWAR dedi: Ayrıca BİOS güncellemesi vermeyen firmalarında başında gelir. Genişletmek için tıkla... Az yakmadı beni, bu desteği vermemeleri... Emre Kağan dedi: Belki talep etmiştir Genişletmek için tıkla... ...
BERWAR dedi: Ayrıca BİOS güncellemesi vermeyen firmalarında başında gelir. Genişletmek için tıkla... Az yakmadı beni, bu desteği vermemeleri... Emre Kağan dedi: Belki talep etmiştir Genişletmek için tıkla... ...
Emre Kağan Kilopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2016 #123 SideWinder dedi: Gerçek diyorum ya işte. Kaçtır anlatmaya çalışıyorum. Dandik kardeşim... Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş PEGATRON için kötü dememiş okumadın mı Yakıştı mı sana
SideWinder dedi: Gerçek diyorum ya işte. Kaçtır anlatmaya çalışıyorum. Dandik kardeşim... Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş PEGATRON için kötü dememiş okumadın mı Yakıştı mı sana
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2016 #124 @Emre Kağan Pegatron Anakartlar Türkiye'de artık yok. Hi-Level firması da bir Anakart üretici değil.
M mel_ay Ziyaretçi 6 Aralık 2016 #125 Emre Kağan dedi: Recep Baltaş PEGATRON için kötü dememiş okumadın mı Yakıştı mı sana Genişletmek için tıkla... Racep Baltaş kötü veya iyi demedi, sadece özel üretim yaptırıyormuş. O benim yorumum.
Emre Kağan dedi: Recep Baltaş PEGATRON için kötü dememiş okumadın mı Yakıştı mı sana Genişletmek için tıkla... Racep Baltaş kötü veya iyi demedi, sadece özel üretim yaptırıyormuş. O benim yorumum.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 6 Aralık 2016 #126 Emre Kağan dedi: Recep Baltaş PEGATRON için kötü dememiş okumadın mı Yakıştı mı sana Genişletmek için tıkla... ...
Emre Kağan dedi: Recep Baltaş PEGATRON için kötü dememiş okumadın mı Yakıştı mı sana Genişletmek için tıkla... ...
Emre Kağan Kilopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2016 #127 BERWAR dedi: @Emre Kağan Pegatron Anakartlar Türkiye'de artık yok. Hi-Level firması da bir Anakart üretici değil. Genişletmek için tıkla... HI-LEVEL'i kötü bir firma olduğu için örnek verdim. Anakart üreticisi olmadığını bende biliyorum.
BERWAR dedi: @Emre Kağan Pegatron Anakartlar Türkiye'de artık yok. Hi-Level firması da bir Anakart üretici değil. Genişletmek için tıkla... HI-LEVEL'i kötü bir firma olduğu için örnek verdim. Anakart üreticisi olmadığını bende biliyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2016 #128 Ayrıca Pegatron Asus, Dell, Sony PS, HP, Apple gibi firmalara da özel olarak Anakart üretmiş bir firmadır da.
Ayrıca Pegatron Asus, Dell, Sony PS, HP, Apple gibi firmalara da özel olarak Anakart üretmiş bir firmadır da.
Emre Kağan Kilopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2016 #129 Silinen üye dedi: Racep Baltaş kötü veya iyi demedi, sadece özel üretim yaptırıyormuş. O benim yorumum. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş söylüyor dediğiniz için öyle anlamam normal. BERWAR dedi: Ayrıca Pegatron Asus, Dell, Sony PS, HP, Apple gibi firmalara da özel olarak Anakart üretmiş bir firmadır da. Genişletmek için tıkla... Buda PEGATRON'un dandik olmadığını gösteriyor.
Silinen üye dedi: Racep Baltaş kötü veya iyi demedi, sadece özel üretim yaptırıyormuş. O benim yorumum. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş söylüyor dediğiniz için öyle anlamam normal. BERWAR dedi: Ayrıca Pegatron Asus, Dell, Sony PS, HP, Apple gibi firmalara da özel olarak Anakart üretmiş bir firmadır da. Genişletmek için tıkla... Buda PEGATRON'un dandik olmadığını gösteriyor.