Bilgisayarda en çok bu parçalar sorun yaratır. Ve gördüğün parçalar hazır bilgisayarlarda sıklıkla yer alıyor. Görünüşü gibi kalitesi de oldukça kötüdür.
Hazır masaüstü bilgisayara karşı olduğumu da belirteyim.
Kimsenin birbirini yediği yok. Farklı görüşlere tahammül edemiyorsunuz siz. Diğerlerinin Anakartı da "ÇİN" malı. Ayrıca benim ayırt etmenizi istediğim nokta burası. Zaten güncelleme yayınlamıyor. Kaybediyor. Alınmaz bu yüzden. Asıl söylemek istediğim. Hiç iyi tarafı yok mu ? Formatçılar 2. el bilgisayardan parça alıp mı topluyorlar ? Eğer Casper'a Intel düşük kalite de mal verip aynı kalitedeymiş gibi gösteriyorsa bu bir sahtekarlıktır.
Kimsenin birbirini yediği yok. Farklı görüşlere tahammül edemiyorsunuz siz. Diğerlerinin Anakartı da "ÇİN" malı. Ayrıca benim ayırt etmenizi istediğim nokta burası. Zaten güncelleme yayınlamıyor. Kaybediyor. Alınmaz bu yüzden. Asıl söylemek istediğim. Hiç iyi tarafı yok mu ? Formatçılar 2. el bilgisayardan parça alıp mı topluyorlar ? Eğer Casper'a Intel düşük kalite de mal verip aynı kalitedeymiş gibi gösteriyorsa bu bir sahtekarlıktır.
İyi tarafı iyi reklam yaptıklarıdır hakkını yemeyelim bu kadar skandal ürünleri yıllardır yedirmeleri ülkenin malum gidişatıyla doğru orantılı sanki. Sorun markaların Casper'e ürün göndermesi değil Casperin dandik ürünleri alıp allayıp pullayıp harmanlayıp bir güzel yedirmesidir. İntel demişsinde üretim kaynaklı sorunu yoksa Casper bilgisayarın en itimat edilecek parçası işlemcidir.
Güzel. İyi bir tarafını gördünüz. Ama diğer arkadaşlar toptan reddediyor. O aldığı Intel işlemcilerde kötüleriymiş. Mesela aynı modelde işlemciyi iyi markalar gelip Intel den alıyormuş. Casper da gelip aynı modelin kötülerini alıyormuş(Nasıl oluyorsa artık).
Güzel. İyi bir tarafını gördünüz. Ama diğer arkadaşlar toptan reddediyor. O aldığı Intel işlemcilerde kötüleriymiş. Mesela aynı modelde işlemciyi iyi markalar gelip Intel den alıyormuş. Casper da gelip aynı modelin kötülerini alıyormuş(Nasıl oluyorsa artık).
Ne kadar çok tartıştınız arkadaş ya. Casper 6sene kullandım şuan power supply si yandı pahalı düşük bir pcde olsa oynadığım oyunların çoğunu aćtı ve 6yıl dayandı dualcore zamannda aldm bu zamana geldi dusunun. Fakat bu kadar boş muhabbet yapmaya gerek yok. Toplama bir pc tabikide daha iyidir. Çnkü parçalarını kendin istediği ve butçene göre ayarlıyorsun. Bu sayfadanda daha boş muhabbet iletisi gelmesin arkadaşlar. Güzel bir bilgi paylaşılmış diye okumak zorunda kalıyoruz. Bi bakıyorum casper'in ürün kalitesinden girilip reklamlarından çıkılmış. Sakin olun casper batmaz sizede kalmaz.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi