Neden Chrome tercih ediliyor?

WDMamilord

Picopat
Daha fazla  
Bu soruyu sormamın amacı aslında toplu tartışma başlatmak. Neden daha iyi görünüme, özelliklere, daha az kaynak tüketimine vb. sahip tarayıcılar daha çok tercih edilmesi beklenirken en çok kullanılan tarayıcı Chrome?

Şahsen ben sadeliğinden dolayı Chrome tercih ediyorum, hem stabil hem de sorunsuz benim açımdan.

Bu soruyu sormamın amacı aslında toplu tartışma başlatmak. Neden daha iyi görünüme, özelliklere, daha az kaynak tüketimine vb. sahip tarayıcılar daha çok tercih edilmesi beklenirken en çok kullanılan tarayıcı Chrome?
Hocam telefonda chrome var. İnsanlarda bilgisayar tarayıcılarını bilmediği için Chrome yazıp indiriyor. Ben öyle yapmıştım zamanında

Bir süre Edge kullandım. Aslında Chrome'dan daha güzel gelmişti bir süre. Daha sonrasında pil tasarrufu modunda(laptop kullanıyorum) kullandığımda videoların kastığını fark ettim bu sorun Chrome'da yoktu. Geri Chrome'a döndüm.

Sade, popüler ve isim yapmış, bu tarz markalrın batmaları için çok köklü değişiklikler yapmaları gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı