Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.315 Makaleler 23 Çözümler 20 14 Kasım 2018 #81 Yahu bu çok ısınıyor mevzusu neden bu kadar çok uzatıldı anlamadım? Tamam anladık ironi yapıyorsunuz ama tadında bırakılması da bilinmeli.
Yahu bu çok ısınıyor mevzusu neden bu kadar çok uzatıldı anlamadım? Tamam anladık ironi yapıyorsunuz ama tadında bırakılması da bilinmeli.
Genos Hectopat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 166 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Kasım 2018 #82 Walter H. White dedi: Yahu bu çok ısınıyor mevzusu neden bu kadar çok uzatıldı anlamadım? Tamam anladık ironi yapıyorsunuz ama tadında bırakılması da bilinmeli. Genişletmek için tıkla... Başlığı gördüm, tıkladım ve yazdım. 81 tane yorumu okumadım.
Walter H. White dedi: Yahu bu çok ısınıyor mevzusu neden bu kadar çok uzatıldı anlamadım? Tamam anladık ironi yapıyorsunuz ama tadında bırakılması da bilinmeli. Genişletmek için tıkla... Başlığı gördüm, tıkladım ve yazdım. 81 tane yorumu okumadım.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.315 Makaleler 23 Çözümler 20 14 Kasım 2018 #83 Genos dedi: Başlığı gördüm, tıkladım ve yazdım. 81 tane yorumu okumadım. Genişletmek için tıkla... 80 küsür mesajın 70'inde çok ısınıyor ironisi yapılış zaten.
Genos dedi: Başlığı gördüm, tıkladım ve yazdım. 81 tane yorumu okumadım. Genişletmek için tıkla... 80 küsür mesajın 70'inde çok ısınıyor ironisi yapılış zaten.
Genos Hectopat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 166 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Kasım 2018 #84 Walter H. White dedi: 80 küsür mesajın 70'inde çok ısınıyor ironisi yapılış zaten. Genişletmek için tıkla... Mesajları okumadım diyorum size değil mi? Niye uzatıyorsunuz? Madem öyle siz de okumayın.
Walter H. White dedi: 80 küsür mesajın 70'inde çok ısınıyor ironisi yapılış zaten. Genişletmek için tıkla... Mesajları okumadım diyorum size değil mi? Niye uzatıyorsunuz? Madem öyle siz de okumayın.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.315 Makaleler 23 Çözümler 20 14 Kasım 2018 #85 Genos dedi: Mesajları okumadım diyorum size değil mi? Niye uzatıyorsunuz? Madem öyle siz de okumayın. Genişletmek için tıkla... Tamam anladık, son mesajımda size tepki göstermedim zaten, yanlış anladınız.
Genos dedi: Mesajları okumadım diyorum size değil mi? Niye uzatıyorsunuz? Madem öyle siz de okumayın. Genişletmek için tıkla... Tamam anladık, son mesajımda size tepki göstermedim zaten, yanlış anladınız.