Neden Corona artıyor?

Bunu derken polise kabadayılık yapanları kastetmiştim. Eşek gibi sopa ile mi kurallara uyduracaklar anlamında.

Kartal büyük bir yer. Ondan dolayı olabilir. Benim yakınlarımdan da Korona olanlar var ve çabucak ambulans geldi.
Kartal büyük bir yer mi? Dostum yapma Allah aşkına. Büyük bir yer olduğunu varsayarak konuşayım. İlçenin büyüklüğü şuan içinde bulunduğumuz duruma ne kadar etki edebilir? 27-28 saatten bahsediyorum. Hükümet yanlısı olacaksan ol sıkıntı yok ama körü körüne bağlanmak saçma dostum sezarın hakkı sezara diye bir söz var. Şuan mağdur durumuna düşürülen taraf biziz bunun alternatifi osu busu olabilir mi? 27 saatte 6 KM gelmenin engeli ilçenin büyüklüğü mü ambulans sayısı mı?
 
Kartal büyük bir yer mi? Dostum yapma Allah aşkına. Büyük bir yer olduğunu varsayarak konuşayım. İlçenin büyüklüğü şuan içinde bulunduğumuz duruma ne kadar etki edebilir? 27-28 saatten bahsediyorum. Hükümet yanlısı olacaksan ol sıkıntı yok ama körü körüne bağlanmak saçma dostum Sezar'ın hakkı Sezar'a diye bir söz var. Şuan mağdur durumuna düşürülen taraf biziz bunun alternatifi osu busu olabilir mi? 27 saatte 6 KM gelmenin engeli ilçenin büyüklüğü mü ambulans sayısı mı?
Doğru. Ama sağlık çalışanlarının nelerle uğraştığını biz bilemeyiz. Bu kadar zaman ambulans gelememişse bir nedeni vardır. Böylesine önemli bir meseleyi boşlayacaklarını düşünmüyorum. Boşluyorlarsa da insafa davet ediyorum.
 
Az namaz kılıyoruz o yüzden. Kuzey Kore denilen ülkeye bak hiç vaka yok. Bayağı imanlılar gibi duruyor.
 

Geri
Yukarı