Neden CS:GO Türkiye Sunucusu Yok?

CS:GO'da TR serverı olur ise Rus'ları mum ile ararız, ben size söyleyeyim.
CSGO da LOL gibi sunucular ayrı olmuyor rusyadaki sunuclarda rus lar almanyadaki sunucularda almanlar oynamıyorlar hepsi bir oynuyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Her sunucuda maksimum 20 ms ile oynayan isveçlileri gördükçe sürekli akla gelen bir sorudur. Cevabını bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pingten şikayetçi olanlar, siz internet kullandığınıza emin misiniz?
AKN de iken 10-15 ping, AKN dışı sabit 5 ping alıyorum. 24Mbps 75 AKN kotalı Türk Telekom. En az 3 kişi kulanırken.

Aslında ben de cok edepli turklerle de tanıştım.

Pingten şikayetçi olanlar, siz internet kullandığınıza emin misiniz?
AKN de iken 10-15 ping, AKN dışı sabit 5 ping alıyorum. 24Mbps 75 AKN kotalı Türk Telekom. En az 3 kişi kulanırken.
Trollsen komik, troll değilsen daha komik. Hangi serverda sabit 5 ping alıyorsun ?

Battlefield sunucuları CSGO sunucularına göre daha iyi ping değerleri daha düşük Battlefield sunucularıda almanyada 50-70 ping arası CSGO sunucularıda almanyada 90-110 ping arası 100MS 0,1 saniye ediyor aralarında pek fark olmadığı gözükse bile fark var programlama üzerinden hesap yapılınca 1,3 saniye ye kadar çıkıyor fark

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…