Neden CS:GO Türkiye Sunucusu Yok?

Her sunucuda maksimum 20 ms ile oynayan isveçlileri gördükçe sürekli akla gelen bir sorudur. Cevabını bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pingten şikayetçi olanlar, siz internet kullandığınıza emin misiniz?
AKN de iken 10-15 ping, AKN dışı sabit 5 ping alıyorum. 24Mbps 75 AKN kotalı Türk Telekom. En az 3 kişi kulanırken.

Valla sana edepsiz yabancı timi denk geliyor herhalde. Ben gayet iyi de anlaşıyorum adamlarla, seni bilemeyeceğim. Fakat nedense bir Türk ile denk geldiğim zaman aynı takımda olsak bile küfür yiyorum. Ace attığım zaman bile küfür yediğim olmuştu. Ruslar dışında pek bir zararı olan yabancı uyruklu birine rastlamadım. Ayrıca ben her yabancı edepli demedim ki, iyi Türkler de var oyunda, kötüleri de. Keza yabancılar da öyle. Nedense ben hiç bana durup dururken 7 sülaleme giren yabancı görmedim.
Aslında ben de cok edepli turklerle de tanıştım.

Pingten şikayetçi olanlar, siz internet kullandığınıza emin misiniz?
AKN de iken 10-15 ping, AKN dışı sabit 5 ping alıyorum. 24Mbps 75 AKN kotalı Türk Telekom. En az 3 kişi kulanırken.
Trollsen komik, troll değilsen daha komik. Hangi serverda sabit 5 ping alıyorsun ?

Battlefield sunucuları CSGO sunucularına göre daha iyi ping değerleri daha düşük Battlefield sunucularıda almanyada 50-70 ping arası CSGO sunucularıda almanyada 90-110 ping arası 100MS 0,1 saniye ediyor aralarında pek fark olmadığı gözükse bile fark var programlama üzerinden hesap yapılınca 1,3 saniye ye kadar çıkıyor fark

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı