Neden dinim ile alay edilmesine müsaade ediliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tartışılan konuda arkadaşlar ayar paylaşıp hakaret ediyorlardı.
Ben de kendilerine o ayetin o şekilde olmadığını belirtmem doğaldır.
Ki o arkadaşlar neden ceza almıyorlar?
Bir de dinime sövmeden fikirlerini paylaşamazlar mı?
Şahsen dinine saygı duymayan biri hakarat etmediği sürece kendisine ima dahi etmek istemem.
Hocam raporlayın. Yerler cezalarını elbet.

Hocam felsefe konusuna ayet atmak yasak diye biliyorum ben. Gereksiz bir ceza. Kötü sonuçlar olmadığı sürece her türlü inanca saygı göstermek gerekiyor. Ben o cezanın sonuna kadar gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar tartışmak güzeldir ama neden kimse kimseye saygı göstermez?

Hocam, inanca saygı bizim dinimizin gereğidir. Biz alay etmiyorsak, edilmemeli. Böyle bir şey yanlış. Din konularının açılmasını istemiyorum. Çünkü iyi bitmiyor. Arkadaşların arası bozulabiliyor. Mümkünse bu tip konular açmayın.

Hocam, inanca saygı bizim dinimizin gereğidir. Biz alay etmiyorsak, edilmemeli. Böyle bir şey yanlış. Din konularının açılmasını istemiyorum. Çünkü iyi bitmiyor. Arkadaşların arası bozulabiliyor. Mümkünse bu tip konular açmayın.
Ama dalga geçiyorlar ise bu sessiz kalmamız anlamına gelmez.
Sizin öyle bir şey demediğinizi biliyorum.

Hocam raporlayın. Yerler cezalarını elbet.

Hayır kardeşim.
Adam resmen küfrediyor sıkıntı yok, ben altına bunu yapmaması için yazınca X moderatör şimdi gelir denip moderetörler ve süper moderetörler gelip aynen konuyu kilitliyor.

Ama dalga geçiyorlar ise bu sessiz kalmamız anlamına gelmez.
Sizin öyle bir şey demediğinizi biliyorum.
Aynen hocam. Zaten yapmam. Saygısızlık görürsem kızarım ve raporlarım.

Tartışılan konuda arkadaşlar ayet paylaşıp hakaret ediyorlardı.
Ben de kendilerine o ayetin o şekilde olmadığını belirtmem doğaldır.
Ki o arkadaşlar neden ceza almıyorlar?
Bir de dinime sövmeden fikirlerini paylaşamazlar mı?
Şahsen dinime saygı duymayan biri hakarat etmediği sürece kendisine ima dahi etmek istemem.
Ayet paylaşıp hakaret ettiği yerde kişiyi raporlamanız gerekli. Elimize öyle bir rapor ulaşsaydı emin olun gerekeni yapardık. Bizlere raporlamak yerine tartışmayı tercih etmişsiniz. O kişilerin ceza almadığı ne malum? Nereden biliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı