Neden Discord kızından olmaz?

muhammet.PNG

Hocam siz ona Discord kızı diyorsanız zaten onu belli bir kalıba sokturacak beğenmediğiniz özellikleri vardır. Sebebi basit. Türkiye'de yaşıyoruz ve kadınlar bir takım erkekler tarafından Allah katına çıkarıldığı için gün geçtikçe saçmalamaya başlıyor. Discord kullanan kızlarında genellikle 9-25 yaş arasında olmaları verilen onca ilgi ve değerden gözlerinin dönmelerine yetiyor. Tabi bu hale gelmeyen birçok arkadaşımda var. Gayet normal bir şekilde konuşup sohbet ediyoruz.

Arkadaşlar çevrenizde illaki duymuşsunuzdur şu kızlardan olur Discord kızlarından olmaz gibisinden şeyler, peki aklıma bir soru takıldı sizce neden Discord kızlarından olmaz? Ya da bu Discord kızlarından olmaz fikrine katılmıyorsanız neden katılmıyorsunuz, açıkçası cevaplarınızı merak ettim :)
Diğer erkeklere bedava nude sansı sunuyorlar da o yüzden :)

Hocam siz ona Discord kızı diyorsanız zaten onu belli bir kalıba sokturacak beğenmediğiniz özellikleri vardır. Sebebi basit. Türkiye'de yaşıyoruz ve kadınlar bir takım erkekler tarafından Allah katına çıkarıldığı için gün geçtikçe saçmalamaya başlıyor. Discord kullanan kızlarında genellikle 9-25 yaş arasında olmaları verilen onca ilgi ve değerden gözlerinin dönmelerine yetiyor. Tabi bu hale gelmeyen birçok arkadaşımda var. Gayet normal bir şekilde konuşup sohbet ediyoruz.
Haklısınız.

böyle genelleme yapılmasından nefret ediyorum
e girller, golddiggerlar arttı diye neden discord kullanan kız 'şey' muamelesi görüyor ki? lol oynayanlar için de aynısı geçerli: "lol oynayan kız kesin 200kg, asosyal, bakımsız bir poğaçadır"
genelleme yapmayı bırakmanız lazım

Bunun sebebi Discord'un abazalarla dolu olmasıdır. Bilirsiniz, 2-3 bin kişilik sohbet sunucuları oluyor. Bu sunucularda genellikle 20-30 erkeğin arasında 1 kız şeklinde sohbet dönüyor. Ses odalarından bahsetmiyorum bile. 12-13 yaşındaki birisi 20 yaşındaki biriyle sohbet ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı