Neden Dizüstü Alınmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1. Bir parçada ısınma olursa diğerine de sıçrar.
2. Verdiğin paraya alacağın performansa kesinlikle değmez.
3. Çoğunda ekran kartı değişmez ve çözünürlük 1366x768'dir.
4. Ekran çok küçük olduğu için monitör almanız gerek.

İllaki alacaksanız mutlaka bir kasanız olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen arkadaşım ihtiyaç hiç önemli değil zaten.

1- Isınırsa soğutulur. Soğutma sistemleri bunun için var.
2- Verdiğin para yalnızca performans için değildir.
3- Düşük çözünürlükte daha çok performans alınır. Oyun oynanacaksa yüksek çözünürlüklü modellerin sayısı da çok fazladır.
4- Ekranı benim monitörümden daha büyük olanlar da var.

Laptopları bu kadar kötülemeniz çok yanlış. "Bilgisayar alınırken önce gereksinim ve amaç belirlenir" ve beklentileri karşılayan bilgisayar alınır. Oyun oynamak isteyen birisi beklentisi yüksek ise elbette bir bilgisayar kasası toplaması daha mantıklı iken gün boyu office programlarının başından kalkmayan insanlar için kasa yanlış bir seçim olabilir veya sadece internet de gezinmek için.

1- Yangın değil bu sıçramaz ve o aletlerin ısı izolasyonu var.
2- Kasa alırım sen taşırsın ve monitörümüde her gittiğim yere götürürsün.
3- 10 sene öncesinde takılıp kalmışsın.
4- Gittiğimiz her yerde kocaman ekranlar var tak kabloyla bağla.

Şimdi Dizüstü var, Dizüstücük var, eğer kaliteli, donanımı iyi, ihtiyacını karşılayacak şekilde, bilinçli tüketici olursan sorun olmaz. Ama paramız değersiz olduğu için fiyatlar yüksek, onun için değmez.

Buradaki dizüstü kavramı ultrabook ve gaming laptolları içine almıyor. 2000 tl altı dizüstüleri kastetmiştim.

6 yıldır laptop kullanıyorum ve neden laptop alınır neden alınmaz diye 2 konu açacaktım. Fakat uyarı yediğim için gecikti. Keşke bu kadar tepki olacağını bilip ilk önce neden laptop alınır adlı konuyu açsaydım. Dislike butonu olsa rekor kırardınız.

Ne diyorsun yav? Sanki bin lira verip de oyun oynamak için çabalayan insan var. Yok öyle bir şey arkadaşım. Ben de yıllardır masaüstü kullanıyorum. Şu an ise laptopa büyük miktarda ihtiyacım var. İhtiyaç meselesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…