Neden erkeklerin altın ve ipek kullanması yasak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çifte cinseyet diye bir şey var mı? Cinsiyet 2 çeşittir. Yönelim ise oldukça fazladır. Bunu tehlikeli olarak görme sebebiniz, homofobik olmanızdan dolayı olabilir mi? 😉

;)bunun gibi bir şey hocam.;)

Benden daha iyi bildiğinizi sunan ifadeleriniz bulunmadığı için gülücük atmanız komik olmuş.. Gerçekten eleştiri ya da yanlış bildiğimi düşünüyorsanız bari anlatsaydınız..
Kaynak göstermediğiniz sürece size niye inanalım? Dediğiniz, kanıtsız sadece iddiadan ibaret olur.
Çift cinsiyet var diye biliyorum ben. İki farklı cinsiyete özel organlara aynı anda sahip olan insanlar var diye biliyorum.
O mutasyon sonucu oluyor diye biliyorum sonradan olabilen bir şey değil.

...
;)
Bu bir genetik rahatsızlık. Ayrıca her şeyi geçiyorum, bunun altın ile alakası nasıl kurmayı başardın?

Öyle birşey yok. Bunları sahte dinci hocalar uyduruyor. Kuran-ı Kerim'i okuyup bilgi almalısın ama çok okursan müslüman kalmayabilirsin mantıksız geleceği için aynı benim gibi.

Aldığın kıyafetlerde pamuk kullanılmasının sebebi budur.

Ne alakası var pamuk tercih edilme nedeni. Yenilenebilir ve biyolojik olarak parçalanabilir. Pamuklu giysiler sadece yumuşak değil, aynı zamanda dayanıklı ve rahattır. Pamuklu kumaşlar sıcak iklimlerde yaygın olarak giyilir, çünkü serin tutar. Ayrıca ipek zor üretildiği için pahalıdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı