Yok öyle bir şey.Östrojen cinsel yönelimi değiştirebilir ama cinsiyeti değiştiremez.
Konuya gelirsek de bilimsel açıklaması var mı bunun?
Yok öyle bir şey.Östrojen cinsel yönelimi değiştirebilir ama cinsiyeti değiştiremez.
Maden ve yün parçası olan şeyler neden günah? Sadece gösterişe sebep verebileceği için mi günah? Yoksa başka şeylerde var mı? Bana tuhaf geldi internette yazanlardan bir şey anlamadım. Ve neden kadınlara günah değil? İnternette kadınlar süslenmek isteyebilir yazıyordu neden erkeklerde istemesin?
Mantıklı hocam.+1Hocam, cinsel yönelimler ve bunun temel sebepleri hala bilim camiasında çok fazla soru işareti olan konular. Dünyada en çok kullanılan takı için ise bu argümanı sunmanız biraz komik. En kötü Amerika'nın t-rap yapan insanlarına bakın. 5 kiloluk altın zincirler ile hiç cinsel yönelimleri değişmiş gibi durmuyorlar.
Kur'an'da geçmiyor. Hadislerde geçiyor fakat böyle bi konu için dini teori üretmek sadece zaman kaybı olur. Size iyi çalışmalar.
Hocam eşcinsel erkeklerde östrojen daha çok değil mi? Ben bu altın konusunu savunmuyorum merak ettiğim için soruyorum.Yok öyle bir şey.
Dindar insanlar bunu sık sık yapıyor. Dinleri ile bilimsel verileri olumlu bir şekilde bağdaştırmaya çalışıyorlar. Hem etik değil hem dinleri ile çelişiyorlar. İnanmak için bilimsel verilere ihtiyaç duyuyorlarsa, neden inanıyorlar? Bilimsel verileri bile yokken...Sanmıyorum çok saçma bir bilgi zaten. Zırvalık.
Katılıyorum. Muhtemelen o dönem ve coğrafyanın ekonomik veya kültürel şartlarına göre getirilmiş bir yasaktır. Neyse gram altın olmuş bilmem kaç lira zaten alamıyoruz. Bizi ilgilendiren bir şey yok dağılın beyler.Saçma karar. O günün şartlarını göre çıkartılmıştır.
Kuranda yokmuş zaten. Değişmiş saçma hadislerden biri.Saçma karar. O günün şartlarını göre çıkartılmıştır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.