Neden eski formdan düşmüş olabilirim?

ADSteam

Picopat
Daha fazla  
Yaşım 16.. Çok değil, bundan yaklaşık 3-4 ay öncesine kadar iyi bir formum vardı. Genetiğin de faydası vardır ki omuzlar geniş, bel ince, kollar iyi durumda, fit duruyordum. O zaman pek spor yaptığım söylenmezdi, lakin son 1-2 aydır zayıflama oldu gibi. Boy olarak da uzamış hissediyorum o zamana göre. Hâlâ fit olduğum söylenebilir ama eskisi gibi iri değilim, omuzlar eskiden daha heybetliydi. Yeterli protein almıyor olabilirim, çünkü okul açıkken (iyi olduğum zamanlar) günde 3 öğün yemeğimi güzelce yiyordum. Hep de ev yemekleri olurdu bunlar. Okulun sonlarına doğru sıcaklığın da verdiği bunalımdan olacaktır ki yemek yemeyi azalttım sanırım. Sebebi belirttiğim üzere beslenme midir acaba? Yoksa başka bir yol mu izlemeliyim. Şimdiden teşekkürler.

Dediğin gibi kilo kaybettiysen kilonun verdiği şişkinlik yerini kemik hacmine bırakmıştır. Biraz kendini zorlayıp yemek ye, kilo al yine o şekilde gözükürsün. Bu arada bu fitlik değil tamamen kilonun verdiği yağ şişkinliği.

Dediğin gibi kilo kaybettiysen kilonun verdiği şişkinlik yerini kemik hacmine bırakmıştır. Biraz kendini zorlayıp yemek ye, kilo al yine o şekilde gözükürsün. Bu arada bu fitlik değil tamamen kilonun verdiği yağ şişkinliği.
Hocam biraz geç yazıyorum kusura bakmayın. Son 2 aydır evde ağırlık falan kaldırıyorum, kendi imkanlarımca birşeyler yapıyorum. Yağ oranımın düştüğünü fark ettim. Haklısınız galiba, o zamanlar daha etli butluydum, daha güzel duruyordu. O hale dönme için çok yemeliyim diyorsunuz yani doğru mu anladım?

Bir de kemik hacmi ne demek?

Son düzenleme:
Hocam biraz geç yazıyorum kusura bakmayın. Son 2 aydır evde ağırlık falan kaldırıyorum, kendi imkanlarımca birşeyler yapıyorum. Yağ oranımın düştüğünü fark ettim. Haklısınız galiba, o zamanlar daha etli butluydum, daha güzel duruyordu. O hale dönme için çok yemeliyim diyorsunuz yani doğru mu anladım?

Bir de kemik hacmi ne demek?
Hocam yağ ile doldurmayn bence. Kas yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı