Neden et yeriz?

Katılım
6 Ağustos 2020
Mesajlar
451
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yazılımcı
Arkadaşlar saçma sapan yorum yapmamanızı rica ediyorum. Neden et yeriz yani neden et yemeden yaşayabilecekken canlıları katlederiz? Onların da aileleri var onlar da yas tutuyorlar ve biz onları yedikten sonra dışkıya dönüşüyorlar :( .Düşünsenize sizi ve ailenizi yemek üzereler dışkı olacaksınız acı çekerek öleceksiniz pahalı yerlerde satılacaksınız. Ben et yiyorum ama artık yemeyeceğim sanırım bana proteinden bahsetmeyin et yemeden de yaşanıyor doğanın kanunu falanda demeyin vahşi değiliz biz. Sizin görüşleriniz neler?
 
Şimdi iskenderi yemeden durabilecek misin?
Anlatırken bile canım çekti. Basacaksın tereyağı coss😋
images (4).jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar saçma sapan yorum yapmamınızı rica ediyorum. Neden et yeriz yani neden et yemeden yaşayabilecekken canlıları katlederiz? Onlarında aileleri var onlarda yas tutuyorlar ve biz onları yedikten sonra dışkıya dönüşüyorlar :( .Düşünsenize sizi ve ailenizi yemek üzereler dışkı olacaksınız acı çekerek öleceksiniz pahalı yerlerde satılacaksınız. Ben et yiyorum ama artık yemeyeceğim sanırım bana proteinden bahsetmeyin et yemeden de yaşanıyor doğanın kanunu falanda demeyin vahşi değiliz biz. Sizin görüşleriniz neler?

İnsan olarak karbonhidrat protein ve yağ ihtiyacı duyarız. Protein ihtiyacımızı en yüksek karşılayan besin hayvan etidir çünkü hayvansal proteinler vardır. Bu yüzden et yeriz.
 

Geri
Yukarı