Asla hile yok, troll yok vs. diyemeyiz ama MM'e göre çok daha az var. Düşük lvl'larda çok fazla troll vs. var ama. Az önce bir maçtan çıktım 16-19 kaybettik. Adam awp oynayamadığı halde her para bulduğunda awp alıyordu ve ölüyordu. Eco kalıyorduk çekiyolardı. Her seferinde troll hareketler yapıp gülüyolardı. 2 kişi yüzünden hem giden vaktimiz oldu hemde elomuz...
O yüzden biz de trol gelmemesi açısından 5 kişi olarak giriyoruzTrol var. Ben trol için giriyorum. Ayrıca bıçak atınca hasar almıyorlar, bıçaklıyorum takımı.![]()
Takım yok, solo giriyorum malesefO yüzden biz de trol gelmemesi açısından 5 kişi olarak giriyoruz![]()
İşte sizin gibi katıksızlar yüzünden oyun oynanmaz halde. Ban yemiyeceğimi bilsem hakkındaki gerçek düşüncelerimi söylerdim ama....Trol var. Ben trol için giriyorum. Ayrıca bıçak atınca hasar almıyorlar, bıçaklıyorum takımı.![]()
En azından aklı başında troller var.Trol var. Ben trol için giriyorum. Ayrıca bıçak atınca hasar almıyorlar, bıçaklıyorum takımı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.