Neden Google kullanmamalıyız?

Kişisel verilerimiz diye tutturmuşlar. Yahu adamlar senin ne yaptığını ne izlediğini ne yapsın? Nükleer bomba kodları var sanki bilgisayarında.

Verileri bedavaya reklam şirketlerini verip para kazanıyorlar. Millet Whatsapp bir ton veri toplayacak dediğinde nasıl tepki yağmıştı. Sen olsan kişisel verileri her isteyene verirmiydin?

Chrome çok RAM kullanıyor demeden önce. 8 sekme, birinde YouTube videosu açık. 600 - 700 MB RAM bilgisayarınızı öldürmez arkadaşlar.

1676811587103.png

Android yerine linux kuruyorlar derken? Android bir linux dur. Sizin dediğiniz muhtemelen custom romdur. Custom rom, Android imajını alıp üzerinde değişiklik yapıp kullanıma sunulan imajlara denir.

Diyelim ben de Google'dan kurtulmak istiyorum, hangi işletim sistemini kurmalıyım telefonuma?

Onlar da Android hocam. Telefona androiden başka bir şey kuramazınız.

Verileri bedavaya reklam şirketlerini verip para kazanıyorlar. Millet Whatsapp bir ton veri toplayacak dediğinde nasıl tepki yağmıştı. Sen olsan kişisel verileri her isteyene verirmiydin?
Sen istersen sanada vereyim. Siyasi düşünce kitapları hakkında, Bilgisayar donanımları hakkında reklam verebilirsin. En çok dikkatimi bunlar çeker. Diğer reklamlar ilgimi çekmez boşuna vermeyin. @GoogIe

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı