Neden güçlü APU çıkmıyor?

4. nesil APU 1060-1070 seviyesinde olacakmış. Ama fiyatları da tuzlu olur.

Harika o zaman. 3000 civarlarında bile olsa yine de ucuza harika sistemler toplanabilecek.

R3 3200G'nin amacı ileride ekran kartı al mantığı ama ve ucuz bir işlemci.
2019 3.çeyrek de çıktı ve güçlü de yani.

Vega 8'de o kadar kötü değil bence idare ettiriyor.

7870K 5 yıl oldu demek istemiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
APU modelleri üretim olarak bir nesil öncesini takip etmek zorunda. Ayrıca o işlemci zarı içine hem GPU hem CPU sığdırmak zor.

Bu sene 7NM APU modelleri geliyor, çok daha güçlü GPU olacak çünkü grafik çekirdeği için daha çok yer olacak. Ayrıca sadece GPU değil CPU olarak da güçlü olacak. 4700G-4750G 8/16 APU modelleri olacak ve Vega 21/23 tarzı GPU ile gelmeleri bekleniyor.

4. nesil APU modeller söylentiye göre işlemci olarak gayet güçlü olacaklar ama ekran kartı kısmında Vega 11 modelden pek farkı olmayacak. Tabi bunlar söylenti. İnşallah öyle olmaz.

APU işlemcilerini ben beğeniyorum kullandığım R3 3200G modeli zaten 1200 AF'ye göre daha iyi ve dahili GPU var içinde. 630 liraya aldım ama 750 liraya da alınır.

Vega 11 ile ciddi bir fark olacağını düşünüyorum ben. Vega 21 olarak duymuştum ciddi bir artış bu. 1060-1070 seviyesinde olmasa bile RX 570 seviyesinde bir GPU'yu kesin olarak bekliyorum.

Bence APU işlemciler kötü değil çünkü ekran kartsız GTA 5 1080P'de rahat kasmadan oynatıyor CS:GO oynatıyor NFS Payback oynatıyor biraz daha çekirdekleri fazla olsa iyi olur muş yeni gelecek APU işlemciler baya güçlü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı