Neden hâlâ CS:GO oynuyorsunuz?

Neden biliyor musun? Edit: Şimdi düşününce her şeye bir hile geliyor ve oyun zevkinin içine ediyor. Yani haklısınız.

Yıllar içindeki oynayış seviyem ile Prime'de afedersiniz Allah katına oturduğum için hile falan gelmiyor. Sonuç olarak bam güm devam benim için. Ayda 1 adam falan raporluyorum, o da 2 güne ban yiyor.

Anlık olarak maçın isinmasindayim. 2017 de başladım oyuna şuanda 3200 saatim var. Oyun iyi bilgisayarda bile özürlü çalışıyor. 144 Hz monitör ve ortalama 250 FPS alan bir bilgisayarım var ama genede kasiyormus hissiyati var bazen oyunda. Umarım Source 2 su sorunu ve ticrate sorununu çözer. Mermi bazen ciddi anlamda gotmiyor spray atıyorum ve sıfır damage. Merak eden olursa diye lem supreme arası geziyorum Rank olarak ve oyuna cidden bir guncelleme şart. Şu sıralar hileler arttı. Ve şu guven faktörü olayı çok saçma şunu oyundan kaldırmaları lazım. Millet zevkine rapor ediyor ve güven faktörüm bundan dolayı her zaman kırmızı karşıma enteresan enteresan insanlar geliyor. Son birkaç gündür illa bir hile geliyor. Normalde bu kadar çok deildi. Neden hala oynuyorum dersen; başka CS gibi onun tarzında keskin vuruşu kuvvetli güzel bir FPS oyunu yok. R6S var kütüphanemde ama sadece 200 saat oynamam var. Ayrıca sanırım bu kadar çok emek verdikten sonra birakasim gelmiyor. Ve hala nasilsa sarıyor. Source 2 ile belki adam olur zevkim artar.

Valla yanlış anlamayın ama CS serisi gerçekten eskiden kalmalıydı. Oyun gerçekten çamur gibi. Hileleri ve oyuncu davranışlarını saymıyorum. Birinci giderken takımı aşağıya çeken adamı odadan atma isteği oluşturuyorum. Hayır verip beni atmaya çalışıyorlar Sırf merak gidermek için oynamıştım. Sildim geçenlerde. Yılların CS oyuncusu arkadaşım bile oyunun çöp olduğunu söylüyor COD: MW oynuyorum şuan arada uçurumu bırakın, koca bir galaksi kadar fark var.

Son düzenleme:
Üstün aim ve hareket sistemi, güzel mapler, oturmuş oynanış ve en önemlisi, CS'ye doğup CS ile büyümüş olmam(ız). Evet, oyunda hile çok. Evet, dedicated sunucular 64 tick. Evet, hit reg. çok iyi değil ama yine de yerini doldurabilen bir oyun yok.

Oyunu ilk aldığımda recoilden dolayı kimse sürekli hs atamıyordu silver 1 hesapla silver1 kere karşı oyun girsen bile artık herkes recoil yokmuş gibi hs atıyor herkezmi birbirine hs atar recoil var ama onlarda çalışmıyor bazen deniyorum durduğum yerde sabit adama aim tutup sıktığımda alakasız yere gidiyor çünkü recoil var norecoil ve backtrack ile aim asistance aimbot spinbot bunyhoop buglar kullanarak 1snde c4 çözüp patlatanmı ararsın tuş atayıp yukardaymış gibi alanı izleyenmi (bug) ararsın mevlanamı ararsın sekmeme makrosu mu ararsın (basınca oto sprey yapıyor) cs go ölü bir oyun halini aldı...

Bu oyuna gerçekten bağlı olanlar zaten Matchmaking(MM) oynamayı bıraktı. Valve'nin kendi sunucuları hileden geçilmiyor. Bir konuda haklısın bu oyun artık tamamen hile dolu.
Fakat ESEA - Faceit gibi platformlarda VAC'e nazaren daha iyi bir hile koruma sistemi olduğu için oralarda sorunsuz bir şekilde oynuyoruz. Hem de oradaki düzey MM'in kat be kat üstü. 10 maç Faceit atıp sonra MM girince zaten seviyenin ne kadar düşük olduğunu görebiliyorsunuz.
Bu yüzden hala CS:GO oynuyorum, oynamaya da devam edeceğim.

800x600 ve düşük FPS ile Global olmayı deniyorum. 2 gün önce lem oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…