Neden hâlâ CS:GO oynuyorsunuz?

Yıllar içindeki oynayış seviyem ile Prime'de afedersiniz Allah katına oturduğum için hile falan gelmiyor. Sonuç olarak bam güm devam benim için. Ayda 1 adam falan raporluyorum, o da 2 güne ban yiyor.

Anlık olarak maçın isinmasindayim. 2017 de başladım oyuna şuanda 3200 saatim var. Oyun iyi bilgisayarda bile özürlü çalışıyor. 144 Hz monitör ve ortalama 250 FPS alan bir bilgisayarım var ama genede kasiyormus hissiyati var bazen oyunda. Umarım Source 2 su sorunu ve ticrate sorununu çözer. Mermi bazen ciddi anlamda gotmiyor spray atıyorum ve sıfır damage. Merak eden olursa diye lem supreme arası geziyorum Rank olarak ve oyuna cidden bir guncelleme şart. Şu sıralar hileler arttı. Ve şu guven faktörü olayı çok saçma şunu oyundan kaldırmaları lazım. Millet zevkine rapor ediyor ve güven faktörüm bundan dolayı her zaman kırmızı karşıma enteresan enteresan insanlar geliyor. Son birkaç gündür illa bir hile geliyor. Normalde bu kadar çok deildi. Neden hala oynuyorum dersen; başka CS gibi onun tarzında keskin vuruşu kuvvetli güzel bir FPS oyunu yok. R6S var kütüphanemde ama sadece 200 saat oynamam var. Ayrıca sanırım bu kadar çok emek verdikten sonra birakasim gelmiyor. Ve hala nasilsa sarıyor. Source 2 ile belki adam olur zevkim artar.

Valla yanlış anlamayın ama CS serisi gerçekten eskiden kalmalıydı. Oyun gerçekten çamur gibi. Hileleri ve oyuncu davranışlarını saymıyorum. Birinci giderken takımı aşağıya çeken adamı odadan atma isteği oluşturuyorum. Hayır verip beni atmaya çalışıyorlar :) Sırf merak gidermek için oynamıştım. Sildim geçenlerde. Yılların CS oyuncusu arkadaşım bile oyunun çöp olduğunu söylüyor :D COD: MW oynuyorum şuan arada uçurumu bırakın, koca bir galaksi kadar fark var.

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar bu kadar leş ve bir sürü muadili olan bir oyun olmasına rağmen gün geçtikçe daha da kötüye giden bir oyunu neden oynama ihtiyacı duyuyorsunuz?

CS:GO'ya 2014 Temmuz ayında başladım, daha önceki CS sürümlerinde yıllarca oynamışlığım da var. Yaklaşık 2 senedir oyunu salmış vaziyetteyim, arada goygoy olsun diye arkadaşlarımın ısrarı üzerine girip ortalama bir şekilde oynayıp çıkıyorum. İlk başladığım zamanlar gene hile olayları vardı ama sunucular daha düzgündü ve hileler daha basitti. Gün geçtikçe kullanıcı sayısında rekor üstüne rekor kırmasına rağmen bu kadar kötüye giden bir oyun görmedim.

Ufak bir araştırma sonucunda anladığım kadarıyla oyunun tüm fonksiyonlarının kırılmış durumda olduğunu gördüm. Oynarken sol üstte görmüş olduğunuz minik radarın bile hilesi mevcut(Bkz. ). Hiçbir hile kullanmadan sadece bu radar hilesini kullanarak bol bol maç alabilirsiniz... CS:GO'da güncel hile durumunu araştırmak için Google'a "CS:GO hile durumu" yazdığımda üst sıralarda açık açık hile pazarlayan ve pazarladıkları bu hileye 7/24 teknik destek verdiklerini iddia eden Türk firmalar gördüm(Bkz. ). Youtube'a girince de durum içler acısı. Her ay güncel ve banlanmama garantili hile paylaşan kanallar mevcut.

Güncellenmeyen hile koruma sistemi + oyunun artık ele geçirilmiş olması + yapımcının bu durumu kurtarmak için en ufak çaba içerisinde olmaması + gün geçtikçe kötüye giden eşleştirme sistemi ve sunucular = Yıllarca emeğinizi ve zamanınızı çalan koca bir çöp yığını. Evet arkadaşlar neden hâlâ bu oyunu oynamaya devam ediyorsunuz? Eğer "Ben hileyi denemek için yükledim ya" veya "Karşı takıma hile gelirse bende öyle hile açıyorum" diyenlerdenseniz bu yazıyı dikkate almanıza gerek yok! Yanlış yanlışla düzeltilmez çünkü.

Yapmayın arkadaşlar. Zamanınıza, emeğinize, oyuna sinir olup ettiğiniz küfürlere ve kırdığınız ekipmanlara yazık. Vaktinizi daha az hile rastlanan oyunlara harcamanızı temenni ediyor herkese iyi Sosyal'ler diliyorum.
Oyunu ilk aldığımda recoilden dolayı kimse sürekli hs atamıyordu silver 1 hesapla silver1 kere karşı oyun girsen bile artık herkes recoil yokmuş gibi hs atıyor herkezmi birbirine hs atar recoil var ama onlarda çalışmıyor bazen deniyorum durduğum yerde sabit adama aim tutup sıktığımda alakasız yere gidiyor çünkü recoil var norecoil ve backtrack ile aim asistance aimbot spinbot bunyhoop buglar kullanarak 1snde c4 çözüp patlatanmı ararsın tuş atayıp yukardaymış gibi alanı izleyenmi (bug) ararsın mevlanamı ararsın sekmeme makrosu mu ararsın (basınca oto sprey yapıyor) cs go ölü bir oyun halini aldı...

Evet arkadaşlar bu kadar leş ve bir sürü muadili olan bir oyun olmasına rağmen gün geçtikçe daha da kötüye giden bir oyunu neden oynama ihtiyacı duyuyorsunuz?

CS:GO'ya 2014 Temmuz ayında başladım, daha önceki CS sürümlerinde yıllarca oynamışlığım da var. Yaklaşık 2 senedir oyunu salmış vaziyetteyim, arada goygoy olsun diye arkadaşlarımın ısrarı üzerine girip ortalama bir şekilde oynayıp çıkıyorum. İlk başladığım zamanlar gene hile olayları vardı ama sunucular daha düzgündü ve hileler daha basitti. Gün geçtikçe kullanıcı sayısında rekor üstüne rekor kırmasına rağmen bu kadar kötüye giden bir oyun görmedim.

Ufak bir araştırma sonucunda anladığım kadarıyla oyunun tüm fonksiyonlarının kırılmış durumda olduğunu gördüm. Oynarken sol üstte görmüş olduğunuz minik radarın bile hilesi mevcut(Bkz. ). Hiçbir hile kullanmadan sadece bu radar hilesini kullanarak bol bol maç alabilirsiniz... CS:GO'da güncel hile durumunu araştırmak için Google'a "CS:GO hile durumu" yazdığımda üst sıralarda açık açık hile pazarlayan ve pazarladıkları bu hileye 7/24 teknik destek verdiklerini iddia eden Türk firmalar gördüm(Bkz. ). Youtube'a girince de durum içler acısı. Her ay güncel ve banlanmama garantili hile paylaşan kanallar mevcut.

Güncellenmeyen hile koruma sistemi + oyunun artık ele geçirilmiş olması + yapımcının bu durumu kurtarmak için en ufak çaba içerisinde olmaması + gün geçtikçe kötüye giden eşleştirme sistemi ve sunucular = Yıllarca emeğinizi ve zamanınızı çalan koca bir çöp yığını. Evet arkadaşlar neden hâlâ bu oyunu oynamaya devam ediyorsunuz? Eğer "Ben hileyi denemek için yükledim ya" veya "Karşı takıma hile gelirse bende öyle hile açıyorum" diyenlerdenseniz bu yazıyı dikkate almanıza gerek yok! Yanlış yanlışla düzeltilmez çünkü.

Yapmayın arkadaşlar. Zamanınıza, emeğinize, oyuna sinir olup ettiğiniz küfürlere ve kırdığınız ekipmanlara yazık. Vaktinizi daha az hile rastlanan oyunlara harcamanızı temenni ediyor herkese iyi Sosyal'ler diliyorum.
Bu oyuna gerçekten bağlı olanlar zaten Matchmaking(MM) oynamayı bıraktı. Valve'nin kendi sunucuları hileden geçilmiyor. Bir konuda haklısın bu oyun artık tamamen hile dolu.
Fakat ESEA - Faceit gibi platformlarda VAC'e nazaren daha iyi bir hile koruma sistemi olduğu için oralarda sorunsuz bir şekilde oynuyoruz. Hem de oradaki düzey MM'in kat be kat üstü. 10 maç Faceit atıp sonra MM girince zaten seviyenin ne kadar düşük olduğunu görebiliyorsunuz.
Bu yüzden hala CS:GO oynuyorum, oynamaya da devam edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı