Neden hâlâ CS:GO oynuyorsunuz?

Bir takımda oynadığım için oynuyorum?

R6'yı sürekli oynamasam da arada sırada sunucu sorunları ile bende karşılaşıyorum. Oyuna alışmak sandığınız kadar uzun zaman istemiyor ama diğer oyunlara nazaran daha uzun alışma sürecine sahip. Haritaları ilk 100 saatte haritanın neresinde olduğumu bilecek şekilde oynayabilir hale geldim. 250 saatten az bir sürede 100 level oldum ve şuan 275 saat oynamama rağmen 113 levelim.
GT730 ekran karti ile oynayabilecegim ayni hissiyatlara sahip baska bir oyun var mi?
Aynı hissiyatı verir mi bilmem ama aynı ekran kartı ile CS:GO'dan 1080p düşük ayarda alacağınız performansı R6 oyunundan 900p düşük ayarda alabilirsiniz. Siz de benim gibi aynı sorundan muzdaripseniz bu oyuna şans verebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Kötü oynaman senin suçun csnin eski sürümlerini oynasaydın atılmazdın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…