Neden hâlâ CS:GO oynuyorsunuz?

Valve’nin bu anticheat sisteminden nefret ediyorum CS 1.6 oynuyorum onda bile kişilerin geliştirdiği bin kat daha iyi sistemler var. Ve ben Valve’nin akıllanacağını da sanmıyorum, hatta bir teoridir ki hileleri oluşturan Valve’nin bizzat kendisi ki çok mantıklı adam hileyi satın alıyor sonra ban yiyip yine alıyor sınırsız para. Tek güzel yanı şudur ki oyun cidden güzel, muadillerinin FPS hissiyatını bu kadar iyi verdiğine inanmıyorum, refleksleri sanki elinizde silah varmış gibi verebiliyorsunuz ki bu CS 1.6'dan beri var, yani işin içinde cidden güzel bir kalite var ama artık öylesine girilebilecek bir oyun olmuş vaziyette.
Puanlamalarım:
Hissiyat= 9/10.
AC= 1/10.
Rekabetçilik= 8/10.
Oyun keyfi= 8/10
Strateji= 7/10.
Takım oyunu= 8/10.
Rus'lar= 0/10.
Serverlar= 3/10.
Tick Rate= 6/10.
Zeka= 7/10.

İfadeler: kt2
Sosyal de son zamanlar da neden bu kadar ilginç konular açılıyor hala anlamış değilim.

Bu konuya daha önce cevap yazdım mı bilmiyorum. (10-12 sayfa kadar baktım ama göremedim)
Ben 2014 gibi başlayıp 2016'da Overwatch'ın(Blizzard) piyasaya çıkmasıyla önce düzenli oynamayı 8-9 ay sonra ise tamamen bıraktım. Uzun bir süre de geri dönmedim. Mart ayı gibi evlere kapanmanın da etkisiyle yapacak bir şeyler aramaya başladım. Eski arkadaş ekibimle (ben dahil 4 kişi) oturup seri maçlar atmaya başladık. Uzun süredir aktif olmadığım için benim rütbem silinmişti. İlk winimden sonra bana Nova 2'yi layık gördü(Bırakmadan hemen önce MGE'di). Sadece Nuke oynayarak 120 kadar maç attık. yaklaşık 2 ay oynamanın ve hedeflediğim rütbeye ulaşmamla oyunu tekrar bıraktım. Ulaştığım rütbenin SS'ını alıp bir daha da açmadım.

Arkadaşların hatırına belki ilerleyen dönemde tekrar girerim.

Krunker.io
Oynanışı çok iyi. Yavaş değil, oynadığını hissediyorsun. Devamlı gelişiyorlar, yeni haritalar geliyor. Ve hilecilerin sayısı çok az.

Krunker.io
Oynanışı çok iyi. Yavaş değil, oynadığını hissediyorsun. Devamlı gelişiyorlar, yeni haritalar geliyor. Ve hilecilerin sayısı çok az.
Hocam CS:GO ile aynı kategoride değiller öyle düşünürseniz Blockade 3D bahsettiğiniz oyundan çok daha güzel deneyin.

Kardeş, sen sevdiğin birinin kusurları olduğunu görünce onu terk ediyor musun?
İşte bu da öyle bir şey.

Hocam size önerim CS:GO'ya ayarlar kısmında yeni bir şey geldi ancak beta sürümünde. O betayı aktifleştirip sadece aktifleştirenlerle eşleşebilirsiniz (hileyi bir şekilde engellemeye yardımcı oluyordu ancak nasıl çalıştığını hatırlayamıyorum) sonra CS:GO rank sisteminde kesin olarak olur diyemesemde eğer siz, smurfluk yapmıyor maçta AFK kalmıyor çok adam öldürüp çok bomba kuryor/defuse ediyorsanız ki kastettiğim şu güvenilir ancak iyi bir oyuncu olmak zamanla gele hilelerin de azaldığını göreceksiniz çünkü eşleştirmelerinize sizin gibi oyuncuları(liyakatı yüksek) gönderecek.

Hala oynuyorum çünkü, henüz hedeflediğim rütbeye ulaşamadım. Ulaştığım gün bırakmayı ya da öylesine arada bir girmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…