Neden hâlâ CS:GO oynuyorsunuz?

Zaten R6 oynamayı denedim ordaki taktikleri biliyorum detayları ve ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ve neden sadece flash smoke olarak bakıyorsunuz ki inanın takımca bir çalışsanız cidden işe yarayan beyin isteyen taktikler de var. Ama oyunun gidişatına göre de değişiyor tabiki.

Rainbow'u bu kadar abartmayın arkadaşlar, neticede CS:GO gibi eski bir oyun bu da. Aman aman sistem gereksinimleri yok ki.

Oyunu bırakmanın temel sebebi artık beynimin daha karmaşık oyunları oynamak istemesiydi.

Bundan dolayıda MOBA oyunlarına başladım.
İyikide başlamışım diyorum.

Sarıyor

Kusurları herkes tarafından kabul edilmiş bir şey için bu kalıbı kullanırız genelde. Örneğin arkadaşın yırtık bir çanta kullanıyor. Çantanın yırtık olması arkadaşını kullanım açısından zorluyor ve sen bu kalıpta "Neden hala bu yırtık çantayı kullanıyorsun?" diye soruyorsun. CS:GO içinde durum böyle, oyunda normalden daha yüksek oranda hile mevcut ve geliştiricinin bu durumdan hiç şikayetçi olmaması herkes tarafından kabul ediliyor. Bu yüzden bu kalıpta soru sordum. Oyunun kusurlarını saydım ve bu kusurlara rağmen neden oynandığını sordum.

Çünkü oyun rekabeti tattırıyo. Kendi türünde espora en uygun oyun. Stabil bir maç deneyimi sunmasıyla uzun süre oynatıyor. Cs ile de R6 gibi bir oyunu karşılaştırmak doğru gelmiyor gözüme. Çok farklı oyun ikisi, pubg de öyle yani rakibi de yok.

Seçkin hesap ve güven faktörü ne güne duruyor? Yeni ücretsiz bir hesap açarsın girersin her el hile gelir tabi (CS için) ki hileler için de bir güncelleme geldi oyundaki hileler engellenemedi ama azaltıldı. Source 2'de tamamen yok olmasından ümitliyim.
İndirim ile 30 TL oluyor, ayrıca CS:GO'da 70 küsür TL diye hatırlıyorum.
Seçkin hesabı 77-80tl civarı. Ama 21 seviye olunca da veriliyor. Bu kötü işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…