- Makaleler
- 21
Ben neden bunun gibi oyunlara zaman harcıyorum diye dün tekrar başlayacaktım geri bıraktım. Single oyunlar candır rekabetçi oyunlar = cinnet, kriz.
Mesajları okuyarak gelin lütfen çok geriden geliyorsunuz.R6 abartıldığı kadar yüksek fiyatta bir oyun değil. Ayrıca geçen seneye kadar 17 liraya Starter Pack ile oyunu alabiliyordunuz, indirime girdiğinde 40 lira civarı fiyata alınabiliyor. Bana kalırsa CS:GO'dan sonra başlanacak en iyi oyun bu. Oyunun tarzı aynı ama taktikler ve oynanış farkları var, CS:GO yanında daha basit kalıyor.
.d ?İlk konunun içeriğine baksaydınız keşke. Ben bu konularda CS:GO'yu bıraktıracak bir oyun göremedimde. Arkadaşlarda genelde BF felan demiş ama keşke başlıklara bakıp bırakmasaydınız linkleri keşke. Okumaya üşendiyseniz konularda mesaj olarak hangi oyunlar var yazabilirim.
Mesajlarımı okumuyorsun galiba. Oyunu oynadım taktikleri biliyorum ve ne kadar zor olduğunu da biliyorum dedim hani sana zahmet bi' okursan.
Birşey demiyorum ama herkes istediği oyunu oynar kimsenin de bunu aşağılama hakkı yok. (alınma)Bana yazdığın cevaba geri dönüş yaptım diğer yazdıklarını da keşke oraya yazmış veya beni de etiketlemiş olsaydın görür ona göre yazardım.
Her yazanı tek tek okuyamıyorum burda.
Okudum değişen bir şey yokmuş fps oyunları içinde cs go en az taktik gerektiren kolay bir oyun.
Rankın var mı? Eğer yüksek rankın varsa karşına ona göre yüksek rank getirir ve genelde silver dışında tüm ranklarda hileler aşırı azdır.Kusurları herkes tarafından kabul edilmiş bir şey için bu kalıbı kullanırız genelde. Örneğin arkadaşın yırtık bir çanta kullanıyor. Çantanın yırtık olması arkadaşını kullanım açısından zorluyor ve sen bu kalıpta "Neden hala bu yırtık çantayı kullanıyorsun?" diye soruyorsun. CS:GO içinde durum böyle, oyunda normalden daha yüksek oranda hile mevcut ve geliştiricinin bu durumdan hiç şikayetçi olmaması herkes tarafından kabul ediliyor. Bu yüzden bu kalıpta soru sordum. Oyunun kusurlarını saydım ve bu kusurlara rağmen neden oynandığını sordum.
Şu ana kadar oyuna sinir olup dönem dönem bıraktığım için en fazla Nova 4 rütbesine gelebildim. Son 3-4 yılda Nova 2-3-4 yetenek seviyelerinde oynadım ve şüphe edip raporladığım çoğu kişi ban yedi. Oyuna neredeyse her girişimde oyun bana raporladığım kişilerin banlandığını söylüyordu. Özellikle son bir senedir oyundan iyice soğudum için arkadaş ısrarı üzerine giriyorum ve eskisi gibi kasmıyorum.Rankın var mı? Eğer yüksek rankın varsa karşına ona göre yüksek rank getirir ve genelde silver dışında tüm ranklarda hileler aşırı azdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.