Neden hala uyumadın?

Son günlerde bağırsaklarım beni felakete sürüklemeye çalışıyor. Dershaneye gidiyorum derste iken altıma batıracağım zannediyorum onun için uyumayıp bağırsaklar şimdi çalışsın diye ısınma hareketleri yapıyorum.
Not: Deli vb. değilim.
Ben de ilkokuldayken okula gitmeye korkardım. Kuzenim sürekli gıdıkladığı için hep altıma işiyordum. Kaslarım tutmuyordu galiba. Uzun yelekler giyerdim işediğimde popomda yuvarlak bir ıslaklık olursa gözükmesin diye. Hatta beden dersinde ip çekme yarışında yere yapmıştım yanlışlıkla, arkadaşım üstüne oturunca ona yapışmıştı. Herkes (altına yaptığını düşünerek) onla dalga geçmişti. Ben de pek renk vermemeye çalışmıştım. O durumu çok iyi bilirim yani. 😅

Kitap okuyabiliyorsanız okuyun güzel uyku yapıyor ya da heyecanlı ise sürüklüyor. Yurtta iken leş internet sayesinde bunu çok yaptım ama evde olmuyor. :)
Yurtta kitabı duvara dayayıp okuyordum. Evde, elime ağırlık yapmadan okuma yolunu bulamadım hala.

Evet, üst kattaki yaratığımsı öğlen vakitlerinde ayaklarının altına nal çaktırıp koşuya çıktığı için birkaç soru bile çözemiyorum. Gözaltlarım morlaşmasa sürekli gece ders çalışacağım ama olmuyor işte. Sessizlik çok güzel ama pek tadamadım gibi.
1596585400973.png

Üzerine 2 gün uğraşarak yaptığım 1 hafta önce bitirdiğim Java projesi. png olarak verdiğim imajı sadece Line(doğru) kullanarak çiziyor. (Bu sitedeki çalışmalardan etkilendim)

Ben de ilkokuldayken okula gitmeye korkardım. Kuzenim sürekli gıdıkladığı için hep altıma işiyordum. Kaslarım tutmuyordu galiba. Uzun yelekler giyerdim işediğimde popomda yuvarlak bir ıslaklık olmasın diye. Hatta beden dersinde ip çekme yarışında yere yapmıştım yanlışlıkla, arkadaşım üstüne oturunca ona yapışmıştı. Herkes onla dalga geçmişti. O durumu çok iyi bilirim yani. 😅
Valla kazık kadar adam olduk sizinki ilkokuldaymış en azından :) yeni çıktı bu meret bende de. Psikolojik sanırsam normalde evde veyahut dışardayken bir sorun yok.

Black Desert oynadım ayrıcana tam tamına 927 dakkika ile kişisel rekorumu kırdım. Şansıma da saat 3 de bakım vardı yoksa hala devam ederdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı