Neden hep hakaret ediliyor size ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Recep bey bir sorum olacaktı. Bu diğer forumlarda falan neden hep hakaret ediliyor size ? Geçen gün gördüm size hakaret etmiş bir üye alıntıladım nedenini sordum cevap vermedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep bey bir sorum olacaktı. Bu diğer forumlarda falan neden hep hakaret ediliyor size ? Geçen gün gördüm size hakaret etmiş bir üye alıntıladım nedenini sordum cevap vermedi.

''Meyve veren ağaç taşlanır'' der susarım :)

Başka hakaret edecek adam mı kalmamış? Bilgi birikimini bıkmadan usanmadan senelerdir birçok platformda insanlara aktaran ve gayet de sempatik bir insana ne gibi bir garezleri varmış?
Onlara sormak lazım. Sorunca da susuyorlar işte...

O da onların forum kalitelerini gösteriyor. Hakareti edenden çok, o hakaretin edilmesine izin verene hesap soracaksın. 7/24 online yetkililer oluyor sonuçta. Siz de cevap vermek yerine rapor/şikayet edin.
Yok be kardeş ne raporu Donanım Haber’den bahsediyorum. Öyle bir forum ki küfür etmeyeni banlarlar, edenide banlamazlar.

@Kaan Arslan bizim eski moderatörümüz ve çok sevdiğim bir arkadaşım, her ne kadar yüz yüze tanışma fırsatı bulmamış olsak da...

Kaan bana şöyle dedi: abi bu Recep Baltaş neden bu kadar sinirli, sanki her gün anasına küfür ediliyormuş gibi...

Bunun üzerine Kaan'a bir görev verdim. Görevi bir süre boyunca insanların sorduğu sorulara çözüm bulmak olacaktı. Kaan büyük bir şevkle soruları cevaplamaya başladı. Bu işten para da kazanıyordu. İşi çok sevmişti. Derken bir ay sonra benim kıvamıma geldi. İnsanlarla uğraşmanın nasıl zor bir şey olduğunu fark edip artık bana hak vermişti. En ufak bir ahmaklığa dahi tahammül edemiyordu artık...
  • 2004'te CHIP Online'da soru cevaplamaya başladım.
  • 2007'de LEVEL'da soru cevaplamaya başladım.
  • 2010'dan beri de burada soru cevaplıyorum.
Kendimi bildim bileli insanların sorunlarını çözüyorum, gerekirse TeamViewer'dan bağlanıyorum, yeri geliyor evlerine gidiyorum!

Her insanda olduğu gibi bende de bir ego ve kibir var. Bende yok diyen yalan der. Arkadaşlar bundan biraz rahatsız olmuşlar gibi.

Ha bir de tabi dini ve siyasi görüşümü beğenmeyenler var ki çok da umurumda idi sanki.

Hakaret edenler 50.000 mesaj atsın, ondan sonra konuşsun. Yaralı parmağa işemeyen insanların görüşlerinden bana ne? Kibirli olduğumu söylemiş miydim? 50.000 değil bu arada. 55.000. Aslında 55.000 de değil. Disqus yorumlarım var, alter egom var... Varoğlu var...Kibir var bir de kibir, o sıkıntı işte...

Bir de şöyle bir durum var: Bizim sitede başka sitelerin kurucularına veya editörlerine herhangi bir hakaret yok. Ama bakıyorum diğer sitelerde buna müsade ediliyorsa bu oraların seviyesizliğini gösterir.

Ben ne yaparsam yapayım bazı insanlara yaranamam. O yüzden takmıyorum.

Bu tür gereksiz insanlarla ve konularla vakit harcamak yerine sorunları çözmeye odaklanmak daha iyi.

Bunları bizim Sosyal'de de teknik konu oldu mu cevap vermeyen ama din ve siyaset konusu olunca mağaradan çıkan kişilere benzetiyorum. Adamın mesajı 0, din konusu olunca ağzından salya aka aka geliyor.

Recep Baltaş'ın anasına küfür etmişler, hemen ben de katılmalıyım törene. Gel canım, sen de gel, o da gelsin, bir sinerji yaratalım...

-Agresif!
-Agresif!
-He, bu mudur yani?

Bir yerlere gelip başarılı olmuş insanları hep kakalamak isterler. Gülüp geçiyorum.

Sadece Recep ağabeyimiz değil, herkes için bu böyle. Genelde insanların zayıf yanlarını, dini ve siyasi düşüncelerini kullanırlar. Bu yüzden takmamalıyız. Takarsak ve onlara cevap verirsek daha çok üstümüze gelirler.

Son düzenleme:
@Kaan Arslan bizim eski moderatörümüz ve çok sevdiğim bir arkadaşım, her ne kadar yüz yüze tanışma fırsatı bulmamış olsak da...

Kaan bana şöyle dedi: abi bu Recep Baltaş neden bu kadar sinirli, sanki her gün anasına küfür ediliyormuş gibi...

Bunun üzerine Kaan'a bir görev verdim. Görevi bir süre boyunca insanların sorduğu sorulara çözüm bulmak olacaktı. Kaan büyük bir şevkle soruları cevaplamaya başladı. Bu işten para da kazanıyordu. İşi çok sevmişti. Derken bir ay sonra benim kıvamıma geldi. İnsanlarla uğraşmanın nasıl zor bir şey olduğunu fark edip artık bana hak vermişti. En ufak bir ahmaklığa dahi tahammül edemiyordu artık...
  • 2004'te CHIP Online'da soru cevaplamaya başladım.
  • 2007'de LEVEL'da soru cevaplamaya başladım.
  • 2010'dan beri de burada soru cevaplıyorum.
Kendimi bildim bileli insanların sorunlarını çözüyorum, gerekirse TeamViewer'dan bağlanıyorum, yeri geliyor evlerine gidiyorum!

Her insanda olduğu gibi bende de bir ego ve kibir var. Bende yok diyen yalan der. Arkadaşlar bundan biraz rahatsız olmuşlar gibi.

Ha bir de tabi dini ve siyasi görüşümü beğenmeyenler var ki çok da umurumda idi sanki.

Hakaret edenler 50.000 mesaj atsın, ondan sonra konuşsun. Yaralı parmağa işemeyen insanların görüşlerinden bana ne? Kibirli olduğumu söylemiş miydim? 50.000 değil bu arada. 55.000. Aslında 55.000 de değil. Disqus yorumlarım var, alter egom var... Varoğlu var...Kibir var bir de kibir, o sıkıntı işte...

Bir de şöyle bir durum var: Bizim sitede başka sitelerin kurucularına veya editörlerine herhangi bir hakaret yok. Ama bakıyorum diğer sitelerde buna müsade ediliyorsa bu oraların seviyesizliğini gösterir.

Ben ne yaparsam yapayım bazı insanlara yaranamam. O yüzden takmıyorum.

Bu tür gereksiz insanlarla ve konularla vakit harcamak yerine sorunları çözmeye odaklanmak daha iyi.

Bunları bizim Sosyal'de de teknik konu oldu mu cevap vermeyen ama din ve siyaset konusu olunca mağaradan çıkan kişilere benzetiyorum. Adamın mesajı 0, din konusu olunca ağzından salya aka aka geliyor.

Recep Baltaş'ın anasına küfür etmişler, hemen ben de katılmalıyım törene. Gel canım, sen de gel, o da gelsin, bir sinerji yaratalım...

-Agresif!
-Agresif!
-He, bu mudur yani?
Dini ve siyasi görüşten kin besleniyor ise o insanların zaten konuşmaya hakkı yoktur. Kime ne dini görüşten yada siyasi görüşünden ? Ne gerizekalı insanlar var hayret ediyorum.
Ek olarak Donanım Haber’in forum bölümünde bir sürü troll var. Ve adminlerde bunlara arka çıkıyor. Mesela adamlar hükümete atar, söver ceza yok. Birisine söver zor bela ceza alır. Dini konularda öyle bilgililer ki sanırsınız hepsi Prof.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı