Neden her platformda yaşımı belli ederim?

Siz bunu yaşadınız mı? + Şiirlerim nasıl sizce rahatsız edici mi?(imzama da bakın)

• Evet yaşadım

Oy: 6 15,8%
  • Hayır yaşamadım

Oy: 17 44,7%
  • Evet rahatsız edici

Oy: 21 55,3%
  • Hayır güzeller

Oy: 8 21,1%

• Oy verenlerin toplamı
    38
Bazı insanlara laf anlatamazsın, senin anlatacağın lafı anlayacak kadar aklı yoktur çünkü. Böyle insanlar çok. Bunları kafana takıp moralini bozma.

Ya o şiir komik kabul ediyorum bir anlık sinirle yazıldı hani otururken kötü bir anın gelir ya aklına o cinsten ayrıca daha tam okumadım ama atayım beğenimi haklısınızdır. <3.

Son düzenleyen: Moderatör:
O fotoğrafıma attığın 2. mesajı da anlamamıştım, bu konuyu da anlamadım. Olay benimle mi alakalı onu bile anlamadım. Biri beni aydınlatırsa iyi olur sanırım.
Biz de pek bir şey anlamadık. İnsanların kendisini yaşından dolayı aşağıladığını anlatmış sanırım.

Biz de pek bir şey anlamadık. İnsanların kendisini yaşından dolayı aşağıladığını anlatmış sanırım.

Halbuki "Fotoğraflarda Lightroom yoktur umarım" demişti, ben de "RAW formatta çekiyorum, Lightroom olmadan fotoğrafı ortaya çıkartamam" dedim. Artık o anda nasıl bir şairane ilham geldiyse...

Son düzenleme:
Sagopa'nın bir sözü var;
"Ben senin yaşında oldum ama senin yaşında olmamıştım ama sen benim yaşımda olmadın, yaşımda olduğunda olmuş olur musun bilemeyiz."
Bu arada küçük şeylere takılmanın sebebi de küçük yaşta olman. Büyüdükçe hiçbir şeyi takmamaya başlıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…