Neden her platformda yaşımı belli ederim?

Siz bunu yaşadınız mı? + Şiirlerim nasıl sizce rahatsız edici mi?(imzama da bakın)

• Evet yaşadım

Oy: 6 15,8%
  • Hayır yaşamadım

Oy: 17 44,7%
  • Evet rahatsız edici

Oy: 21 55,3%
  • Hayır güzeller

Oy: 8 21,1%

• Oy verenlerin toplamı
    38
Açıkçası @İbrahim Zdemir hocamızın paylaştığı fotoğraf altına sanki gereksiz olmuş yazdıklarınız. Bu biraz rahatsızlık verebilir zira @İbrahim Zdemir hocamın orada yaşlarla alakalı bir mesajı yok. Bu biraz yanlış anlaşılmaya neden olabilir.

Yaşa gelince hepimiz teknoloji, bilişim ile küçük yaşlardan itibaren uğraşmaya başladık. Yaş değil önemli olan bilgidir bana kalırsa her zaman. Tabi bu kişilerin bakış açısına göre değişkenlik gösterebilir.

Yaş ilerledikçe insana biraz daha olgunluk biner, bu bir gerçektir. İnsanın yaşı büyüdükçe hayat tecrübesi de arttığından olaylara karşı bakış açısı öncesine nazaran daha da farklılaşır. Tecrübe denilen şey de budur zaten. Zaman geçtikçe yaşanmışlıklar artar, düşünce yapısı da değişir genelde.

Şiir konusuna gelince kendine farklı tarzlar seç. Daha çok buradaki konularla ilgili değil de duyguları yansıtan tarzlarda yazmanı öneririm. Şiir dediğin duyguların kalemle kağıda dökülmüş halidir. Sürekli yazan insan sürekli düşünen insandır bunu da unutma :)

Ya o şiir komik kabul ediyorum bir anlık sinirle yazıldı hani otururken kötü bir anın gelir ya aklına o cinsten ayrıca daha tam okumadım ama atayım beğenimi haklısınızdır. <3.

Son düzenleyen: Moderatör:
O fotoğrafıma attığın 2. mesajı da anlamamıştım, bu konuyu da anlamadım. Olay benimle mi alakalı onu bile anlamadım. Biri beni aydınlatırsa iyi olur sanırım. :)
Biz de pek bir şey anlamadık. İnsanların kendisini yaşından dolayı aşağıladığını anlatmış sanırım.

Biz de pek bir şey anlamadık. İnsanların kendisini yaşından dolayı aşağıladığını anlatmış sanırım.

Halbuki "Fotoğraflarda Lightroom yoktur umarım" demişti, ben de "RAW formatta çekiyorum, Lightroom olmadan fotoğrafı ortaya çıkartamam" dedim. Artık o anda nasıl bir şairane ilham geldiyse... :)

Son düzenleme:
Sagopa'nın bir sözü var;
"Ben senin yaşında oldum ama senin yaşında olmamıştım ama sen benim yaşımda olmadın, yaşımda olduğunda olmuş olur musun bilemeyiz."
Bu arada küçük şeylere takılmanın sebebi de küçük yaşta olman. Büyüdükçe hiçbir şeyi takmamaya başlıyorsun.

Halbuki "Fotoğraflarda Lightroom yoktur umarım" demişti, ben de "RAW formatta çekiyorum, Lightroom olamdan fotoğrafı ortaya çıkartamam" dedim. Artık o anda nasıl bir şairane ilham geldiyse... :)
Ee şair olmak böyle bir şey malum. Yüz numarada bile şaire ilham gelebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı