Dün biraz düşündüm kendimi ifade edemediğime karar verdim şimdi açıklıyorum:
Aşağılamak derken karşımdaki insanın daha sohbete başlamadan yaşımı sorup yanındakine velet geldi demese vs. 2 kere falan oldu bu. (Hayatım boyunca)
Mesela bilgisayarımı değiştirmeden önce GT520M i5 2450M vardı içinde bir tek Minecraft açılıyordu.
Ben de oynuyordum arkadaşlarım velet oyunu diyordu, sonra hyplandı arkadaşım günde 12 saat oynuyor.
Yani bu konu bireysel değil toplumsal önyargılara yönelikti ama ifade edemedim.
Şiir konusunda iki saygı duyduğum Abi/Abla(m)
@Motionless IN White @24099 tavsiyelerini dinleyeceğim.
Not: Bazıları bana başarılı olmadığım yönünde dem vurmuş LGS'den 478 puan bekliyorum okul ortalamam 99
.
@SideWinder sizinle alakası yok o an aklıma geldi "komik" bir şiirimtrak yazı yazmış bulundum yoksa sizinle alakası yok ben etiketlemedim zaten elinize sağlık yeniden.
Umarım anlatabilmişimdir kendimi sağlıcakla kalın.
Aslında şöyle, insanlar yaşın küçük olduğun için seni pek kâle almak istemiyordur. Haklılar da. 20-30 küsur yaşında bir insan sırf yaşı senden büyük diye övünmez. Onu 17-18 yaşında ki abilerin yapar.
Ha bu arada şiir yazabilmen için biraz görmüş geçirmiş biri olman lazım. Kendini zorlama abisi.
Şiirlerde ciddi değilim yazıyorum öylesine belki hatalarımı anlarım , biri söyler diye. Öyle de oldu zaten hece uyumuna dikkat edeceğim , aslında imzamdakinde dikkat etmiştim
.