Neden herkes ekran kartlarını bekleyin diyor?

Fiyatlar artma ihtimali olsa bile şu anki kadar olmaz doların 10 TL olması lazım.
Fiyatlar dolardan değil aşırı talep ve lojistik sıkıntılardan dolayı artıyor. 2060'lar Almanya'da 800 euro bile görüyor.

Hava taşımacılığı yara almış durumda. Deniz taşımacılıkta pandemiden dolayı limanlar yarı kapasite çalışıyor, fiyatlar 4-5'e katlanmış durumda. Çin 1 aylık resmi tatile giriyor, üretim zamk diye bitecek.
 
Hocam, Mining için yine AMD kartlara akın başladı. Nvidia bu konuda AMD kadar iyi değil. RX 580 bile bu konuda çoğu Nvidia kartı geride bırakıyor. Stok olmadığı için fiyatlar uçmuş durumda. Bu sebeple bekle diyorlar.
 
Forumda vaktini bolca geçirenler için ki buna kendimi de dahil edebilirim: X bir ürün ile ilgili bilgi alınmak istendiğinde "kendim için alıyormuş" gibi yaklaşıyorum. Sonuçta ülkemizde sürekli yükseltme yapacak durumumuz olmuyor. Bazı teknolojik cihazlarımızı yıllarca kullanıyoruz. Eğer güncel ve daha performanslı ürünler geliyorsa fikir sunmak değerlidir. Ayrıca yine bu kesim piyasadaki değişimleri de gözlemlediği için birkaç hafta önce daha ucuz olan bir ürüne şimdi yüksek bir fiyat ödenmesini de doğru bulmaz. Şu an dünya genelinde pandemi odaklı bir stok sorunu var. He diyorsanız bana acil lazım ki ona göre de öneriler yapılıyor zaten.
 
Fiyatlar ortada, 8 ay önce 1800 TL'ye aldığım 1660 Super ekran kartının son hali. Bu attığım üstelik 1660 modeli, Super de değil. :D Bütün örnekler aynı. Hazır sistem almak şu an için daha mantıklı, içerisindeki PSU'yu kenara koyup yeni PSU bile alsan daha ucuza geliyor.

1610883380110.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı