Neden herkes zengin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zenginlik kıstasınız bunlar ise diyecek bir şey yok zaten..

@Tarçın07 bu forumun kuralları var. Önce sen yazım kurallarına uy ve hakaret etme. Neyse moderatörler ilgilenir seninle. Sana uzun bir ceza verirler.

Ülkenin demokrasi olarak yönetildiğini görmek çok zor.

Burada yazan anlamla bu ülkede olan anlam çok farklı.
Eki Görüntüle 876425

Benim 5.5bine aldığım sistem Amerika'da çöp niyetine alınıyor 700 dolar

Bizde ki cuma indirimleri meyveye geliyor onlarda ki cuma indirimleri PC'ye geliyor 700 dolara alıyorlar. Youtube'da içerik gördüm adam çöp pc olarak adlandırdıkları sistem burada en az 15 BİN TL'ye denk geliyor.

Peki sizde niye hep zengin ülkeleri örnek veriyosunuz

Medeniyet orada, insan hakları orada, hukuk devleti orada çünkü beyefendi. Şükretmeyin, isyan edin. Şu saçmalığa yorum yapmamak için sabrettim sabrettim ama gırtlağıma kadar geldi. Adam Afrika'yı örnek göstermiş ya. Çocuk sadece belli başlı örnekler vermiş, LOL demiş, Discord Nitro demiş, millet olay LOL'den Discord'dan ibaretmiş gibi onların üstünden yanıt vermiş. Gerçekten şaka gibi. Türkiye'deki şu gerçeği bir kabullenin artık arkadaşlar, zengin hep zengin, fakir hep fakir. Bakın, marketler tıklım tıklım. Her yer dolu. Güya millet Twitter'da ülkenin halinden şikayet edip yakınıyor, ama bir bakıyorsunuz ki günün sonunda burjuva tribinde bir hayat yaşıyorlar. Bazen gerçekten kendimi sorguluyorum "Sadece biz mi etkileniyoruz acaba diye?" Milletin tuzu kuru. Az önce kardeşimle toplama bilgisayarlara baktık, size yemin ediyorum içim acıdı. Moralim o kadar bozuldu ki sayfayı kapatıverdim ve buraya girdim, belki kafa dağıtırım ümidiyle. Alamıyoruz. Yok. Elde yok. Lanet olsun ki yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…