Neden hesap kapatma yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Sonsuzluk
Öncelikle konuyu yanlış açtıysam çok özür dilerim. Şunu sormak istiyorum. Technopat Sosyal'de birçok kişi hesap silme talebi adında konular açmış. Hepsinde de cevap aynı. Hesap kapatılamaz. @MF bey bir konuda eskiden böyle bir işlem vardı ama kötü niyetler yüzünden kaldırıldı demiş. Hesap kapatmak neden yok? Sebebiyle birlikte açıklarsanız sevinirim. Böyle bir şey yeniden eklense olmaz mı?

Üyeleri trollediniz, ban yediniz, hesabınızı sildirdiniz. Sonra yine trollediniz, yine ban yediniz, yine sildirdiniz. Bu böyle gider. Sizin için söylemiyorum, yanlış anlamayın. Çifte hesap gibi bir şey olur.

Hesap dondurma gibi bir şey olabilir ama.

Bencede hesap dondurma falan olmalı.

Üyeleri trollediniz, ban yediniz, hesabınızı sildirdiniz. Sonra yine trollediniz, yine ban yediniz, yine sildirdiniz. Bu böyle gider. Sizin için söylemiyorum, yanlış anlamayın. Çifte hesap gibi bir şey olur.

Hesap dondurma gibi bir şey olabilir ama.
Kusura bakmayın meraktan soruyorum gpu neden 4600? Laptop olduğundan dolayı mı?

Kusura bakmayın, meraktan soruyorum, GPU neden 4600?
Normalde R9 M265X + HD Graphics 4600 vardı fakat sistemimdeki (Toshiba P50-B-116) kronik sorundan dolayı R9 GPU arızalandı. Sistemi Intel HD Graphics üzerinden kullanıyorum.
Laptop olduğundan dolayı mı?
Hayır, dahili GPU olan Haswell mimarili işlemcilerin çoğunun GPU'su 4600.
Hesap dondurma işlemi pratik olarak var zaten. 1 Yıl uzaklaştırma almak istiyorum diye konu açıyorsunuz, hesabınız 1 yıllığına banlanıyor.
Ama mesela 1 yıl geçmeden hesabına girmek isteyenler ne olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı