Neden hiç arkadaşım yok?

Ömer Avcu

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Konu başlıkta. Sırf dış görünüşüm yüzünden benim ile bağ kurmuyor hatta iletişime bile ara sıra geçmiyorlar. Bunun bir çözümü var mıdır? Acaba ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum. Sırf tek kaşım yüzünden arkadaşım yok. Bu o kadar da sıkıntı olmuyor ancak ara sıra bende tabii ki başkaları ile zaman geçirmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dış görünüşe göre arkadaş seçmek? Şaşırdım, hadi sevgili felan olsa neyse ama arkadaş yani, ara sıra görüşeceksiniz saçma, bence arkadaş çevrenizi değiştirin, imkanınız varsa çevrenizi değiştirin hatta, pek iyi gibi durmuyor. 😁

Dış görünüşe göre arkadaş seçmek? Şaşırdım.
Bizim sınıfta bir arkadaş vardı, çok fazla akıllı değildi. Sınıfta en arka sırada oturuyor ve dışlanmış gibiydi. Ona kaşının ortasını güler bir yüzle sürekli almasını söylerdim, hiç bir zaman yadırgamadım ama içgüdeler öyle söylemiyor malasef.

Bizim sınıfta bir arkadaş vardı, çok fazla akıllı değildi. Sınıfta en arka sırada oturuyor ve dışlanmış gibiydi. Ona kaşının ortasını güler bir yüzle sürekli almasını söylerdim, hiçbir zaman yadırgamadım ama içgüdeler öyle söylemiyor malasef.

Arkadaş olmaması biraz da kişiye bağlı bence, ben mesela sınıfta dışlanmış kişilere gidiyorum konuşuyorum falan arkadaş olabiliyoruz yani, kişilikten de olabilir yani, sırf dış görünüş olduğunu düşünmüyorum. Konu sahibi arkadaşta bence biraz düşünce yapısını değiştirebilir, kimse sizi dış görünüşünüzle yargılayamaz. 😁

Zamana bırak, çevrendekilere karşı olumlu ve yardımsever ol.

Böyle düşünme:
indir (2).jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı